Startlaphoz Csatlakozz!

Így nem lehet megerősíteni a háziorvosokat

Az egészségügyi intézményeknek szánt év végi maradvány összegek elosztása során mintegy 100, kórháztól független járóbeteg szakrendelő ismét hátrányos helyzetbe került, az intézményeket fenntartó önkormányzatokkal együtt - olvasható a Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség közleményében.

Bővebben




Tízezer informatikai álláshely üres

Az idén megvalósult informatikai projektek, a gyorsuló ütemben növekvő szoftverexport, a hazai startup világ élénkülése mind arra utal, hogy rengeteg az informatikában kiaknázatlan lehetőség Magyarországon - mondta Major Gábor, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) főtitkára.

Bővebben




Mire elég a nyugdíj?

Öregségi nyugdíj címén átlagosan havi 116 ezer forintra lehet számítani hazánkban; a férfiak járandósága érdemben magasabb, mint a nőké. A vásárlóerőt tekintve az uniós sereghajtók közé tartozunk: egy osztrák nyugdíjasnak 2,5-szer több árura és szolgáltatásra futja, mint egy magyarnak – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Valóban teljes foglalkoztatás, felzárkózás a cél?

Nehéz dolog manapság az ország ügyeiben eligazodni. Mert mit hallunk az egyik oldalról? Elérkezett az aranykor, lendületben a magyar gazdaság! A másik irányból viszont a katasztrófahangulat lázas életben tartásán fáradoznak. A helyzet értelmezéséhez Pogátsa Zoltán közgazdászt, a Nyugat-magyarországi Egyetem docensét hívtuk segítségül – írja a Szabad Föld.

Bővebben




Nem lenne kivel építkezni

Aki keresett szakmával rendelkezett az építőiparban és mobil volt, az már - egyéni munkavállalóként - elhagyta az országot. Ha most varázsütésre beütne az építőipari konjunktúra, nem lenne kivel építkezni.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector