Startlaphoz Csatlakozz!

2014. december 31

2134 álláskereső vette igénybe a lakhatási támogatást

Év végéig 2134 álláskereső vette igénybe a 2012. októberétől elérhető lakhatási támogatást, amelynek egyes szabályai januártól módosulnak - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI érdeklődésére.

Bővebben




20 millióval várhatja nyugodtan a nyugdíjas éveit

 Akár 20 millió forintnyi megtakarításra lehet szüksége annak, aki a nyugdíjas évei alatt is ugyanazon az életszínvonalon szeretne élni, mint ahogyan aktív keresőként él. Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár számításai szerint a jelenlegi trendek alapján a nyugdíj összege jelentősen kevesebb lehet, mint az aktív kereset.

Bővebben




Az öt fő ok, amiért boldogtalanok a dolgozó emberek

Az Egyesült Államokban a 80-as évek óta készül felmérés a munkahelyi elégedetlenség fő okairól, amelyek valószínűleg a világ minden táján hasonlóak.

Bővebben




A vagyonvédelmi rezsióradíj minimuma 1929 forint lesz jövőre

A kormány 1929 forintban állapította meg a minimális vagyonvédelmi szolgáltatási rezsióradíjat 2015-re.

Bővebben




Számos változás lép életbe holnaptól

Számos változásra számíthat a magyar lakosság 2015-ben. Rengeteg családot érint például a minimálbér, illetve a nyugdíjak összegének emelése. A Pénzcentrum egy csokorba szedte a legfontosabb változásokat.

Bővebben




A bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése a cél

 A bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése a következő időszak legfontosabb célja - mondta a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Ezt keresték a munkaadók az önéletrajzban 2014-ben

2014 legjobb önéletrajzai tanulságul szolgálhatnak számunkra, hogy mit várnak tőlünk a munkaadók jövőre – írja a profession.hu.

Bővebben




Így változtak a munka díjazásának szabályai

Az alábbiakban a Munka törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: 1992. évi Mt.) hatálya alatt született olyan jogeseteket mutatunk be, amelyeken keresztül a munka díjazására vonatkozó egyes szabályok változásai nyomon követhetőek – olvasható az ado.hu.

Bővebben




A közalkalmazottak egészségének védelme

A közalkalmazottak egészségét, biztonságát ugyanúgy védik a munkavédelmi, munka-egészségügyi előírások, mint a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) hatálya alá tartozó munkavállalókét. A szabályok nagyrészt megegyeznek az utóbbiakra vonatkozó előírásokkal, jelentős többletkövetelményeket az egészségügyben foglalkoztatottakra vonatkozó szabályok jelentenek – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Nagyobb a szabadság a szabadságolásban

 Bizonyos feltételek esetén átvihető a szabadság 2015-re a Munka törvénykönyve szerint - mondta az InfoRádió Adóinfo című műsorában az RSM-DTM adószakértője.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector