Startlaphoz Csatlakozz!

Elveszthetik januári havidíjkedvezményüket a pedagógusok

A KLIK mellett sok cég is átutalta a decemberi béreket a két ünnep között. Ez viszont rossz hír lehet azoknak, akiknek havi rendszeres jóváírásra van szükségük ahhoz, hogy megkapják a számlacsomagjuk által nyújtott havidíjkedvezményeket. De vajon melyik bankok kedveznek a bérüket korábban megkapó ügyfeleknek? – olvasható a penzcentrum.hu oldalán.

Bővebben




Hidegzuhannyal nyitják az évet Oroszlányban: 270 dolgozót küld el az erőmű

 Pedig a kormány két éve azt ígérte, hogy megnyugtatóan rendezi az erőműben dolgozó 800 ember sorsát. Most 270-et küldenek el, nemsokára újabb 150-et építhetnek le – tudta meg a Magyar Narancs.

Bővebben




2015 már nem lesz olyan szép és derűs, mint 2014

8 éves csúcsra törő, unió élvonalába kerülő gazdasági növekedéssel, drasztikusan csökkenő munkanélküliséggel és lényegében pénzromlás nélkül telt el az év. 2015-ben ilyenről már álmodni sem érdemes – írja az mfor.hu.

Bővebben




Így vállalhat alkalmi munkát munkaviszony mellett

   Vállalhat-e alkalmi munkát az, akinek van nyolcórás munkaviszonya is egy cégnél, és milyen adófizetési szabályok vonatkoznak rá? – kérdezte egy olvasó. dr. Hajdu-Dudás Mária és Surányi Erzsébet, az adozona.hu szakértői válaszoltak.

Bővebben




Elképesztő magyar jövedelmi adatok jöttek

Amennyiben a háztartások anyagi biztonságát nézzük, úgy hazánk uniós sereghajtó, de az sem jó hír, hogy 2006 óta közel 80 ezer forinttal csökkent az egy főre jutó éves nettó jövedelem értéke. A KSH „A jóllét magyarországi indikátorrendszere” elnevezésű kiadványából szemezgettünk.

Bővebben




A németországi minimálbér nehezíti a munkanélküliség leépítését

A szövetségi minimálbér bevezetése megnehezíti a munkanélküliek számának csökkentését Németországban - állapítja meg a dpa hírügynökség a nagy német pénzintézetek közgazdászai körében végzett felmérése alapján.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector