Startlaphoz Csatlakozz!

Családtag a pultban? Így állhat be segíteni!

 A vasárnapi zárva tartás szabálya miatt nagyobb figyelmet kap, hogyan lehet a családtagokat bevonni a munkába. Foglalkoztathatunk-e családtagot ingyen? Mik a jogi keretek, ha a nagymama is beállna a pult mögé? Íme a legfontosabb tudnivalók  a Piac&Profit oldalán.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: teljes a zűrzavar

 
Egyelőre nem tudni, hogy vasárnap árufeltöltői, takarítói munkát végezhetnek-e majd alkalmazottak az áruházakban a hét utolsó napján, miután életbe lépett a KDNP által szorgalmazott vasárnapi zárva tartás. Az online kereskedelemmel kapcsolatban is sok a kérdőjel – írja a 168 óra.

Bővebben




Szakszervezeti javaslatok a kereskedelmi szektor adóterheinek kompenzálására

Javaslatokat tett a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) a kormánynak arra, hogyan lehetne ellensúlyozni a kereskedelmi szektor megnövekedett adóterheinek a foglalkoztatásra és bérekre gyakorolt kedvezőtlen hatását - közölte a szakszervezet pénteken.

Bővebben




Ez jár a munkavállalónak, ha jogutód nélkül szűnik meg a munkahelye

Cégünk jogutód nélküli megszűnésekor mennyit kell fizetnünk a munkavállalóinknak? Jár-e nekik a béren felül egyéb juttatás, ha a cég fizetésképtelen? Lássuk a legfontosabb előírásokat – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Orbán Viktor: a családok helyzetének megerősítése a cél

A bérből és fizetésből élő családok anyagi helyzetének megerősítése a kormány célja a 2014-2018-as ciklusban, nyilatkozta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában

Bővebben




Tavaly elbocsátották, most visszavették őket

Tavaly tavasszal bezárta algyői töltőüzemét a Prímagáz. Az akkor elbocsátott 74 emberből most 20-at visszavettek, ők a palackok műszaki felülvizsgálatát végzik. Ez a munka egyelőre fél évre szól, és egy jogszabályváltozásnak köszönhető – értesült a delmagyar.hu.

Bővebben




Az öngondoskodás felől a fogyasztás felé terelnek az új cafeteria szabályok

Csupán két cafetéria-elem, a bölcsődei támogatás és a sportrendezvény-belépő, illetve az annak vásárlására szolgáló utalvány adható ez évtől adómentesen és korlátlanul. A két béren kívüli juttatás közül azonban az előbbit gyakorlatilag lehetetlen igénybe venni, az utóbbi viszont jó szolgálatot tehet a kongó stadionok megtöltésében – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




A lottózók is bezárhatnak vasárnap

Állami cégeket is negatívan érinthet a vasárnapi zárva tartás március 15-től - írta a Világgazdaság.

Bővebben




Két éve nem kaptak cafeteriát a kórház dolgozói, most fizethet az állam

Összesen csaknem 200 millió forintnyi cafeteriát nyert első fokon a szakszervezet az egri Markhot Ferenc kórház dolgozóinak, akik az intézmény államosítása óta, vagyis csaknem két éve nem kapták meg a béren kívüli juttatást – közölte a felperes, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége.

Bővebben




Csipetnyi furfang kell hozzá, és vasárnap mégis eljut hozzánk az áru

Hiába erősködik a nemzetgazdasági tárca, van rá megoldás, hogy mégis hozzájussunk vasárnap a liszthez, tejhez, vagy bármi más élelmiszerhez. Jogilag mi bízunk meg egy fuvarozócéget, amely elhozza a Tesco által egy raktárba lepakolt árut, és minden legális lesz. De járható út a külföldön levő, határhoz közeli áruházakból rendelni a terméket. A külföldön bejegyezett webáruházakat sem tudja megfogni a magyar állam. Az egész az e-kereskedelemnek és a külföldnek lesz jó – írja a HVG.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector