Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Kiderült, hányan kapták az idén megszűnő segélyeket

Rétvári Bence írásbeli kérdésekre adott válaszaiban foglalta össze, hogy hány ember kapta azokat a segélyeket és támogatásokat, amelyeket idén március elsejével megszüntetnek – tudta meg a HVG.

Read more
A munkaerő-kölcsönzők jelentős növekedést várnak 2015-re

Jelentős, 10-15 százalékos forgalomnövekedést várnak a munkaerő-kölcsönzők 2015-re Magyarországon, a kereskedelemben 20 százalékkal is nőhet az atipikus foglalkoztatás aránya - derül ki a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége (MMOSZ) MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Read more
Nem tervezi magyarországi áruházak bezárását az Auchan

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat és 16 töltőállomást üzemeltet Magyarországon, bezárást nem tervez - közölte a társaság pénteken az MTI megkeresésére.

Read more
A Fidesz korlátozná a bevándorlást

A Fidesz-frakció szerint a gazdasági, „megélhetési” bevándorlás mindenképpen negatív, nem támogatandó jelenség - közölte a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Read more
Ezért kell sokat túlóráznunk

Egy friss amerikai felmérés szerint ugyan a fejlett technológia révén hatékonyabban végezzük a munkánkat, de egyúttal többet is dolgozunk – írja a HVG.

Read more
A Liga elnöke bizakodó népszavazás-ügyben

A Liga Szakszervezetek is népszavazást kezdeményezne az üzletek vasárnapi zárva tartásáról. Gaskó István, elnök a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában elárulta, bizakodó a szükséges aláírások összegyűjtését illetően, példaként pedig a 2008-as társadalombiztosítási ügyet hozta fel. Úgy véli, akár 20 ezer ember is elveszítheti az állását, ha marad a szabály.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector