Startlaphoz Csatlakozz!

Az MNKSZ szerint a fogyasztás nem függ a vasárnapi nyitva tartástól

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) szerint megalapozatlanok a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) keddi kijelentései a vasárnapi zárva tartás ügyében, és riogatás, hogy a költésvetési hiány növekedésével jár az intézkedés bevezetése.

Bővebben




Nullás béremelés a BKV-nál

Egyetlen fillérrel sem emelnék idén a béreket a BKV-nál. Bár a szakszervezetek óvatosak a Vitézy Dávid utáni új vezetéssel szemben, de a nullaszázalékos ajánlatot így is elfogadhatatlannak tartják. Először tárgyalnának, de ha nem marad más, akkor jöhet a sztrájj – írja a Népszabadság.

Bővebben




Így változik a tgyás 2015-ben

Előző cikkünkben a táppénz változásokat tekintettük át, jelen írásban pedig a csecsemőgondozási és a gyermekgondozási díj változásaival foglalkozunk - írja a munkajog.hu.

Bővebben




A lakáscélú támogatás és a SZÉP-kártya lehet a fő eleme a cafeteriának idén

A vissza nem térítendő lakáscélú hiteltámogatás és a SZÉP-kártya lehetnek az idei év meghatározó cafeteria-elemei, az OTP Bank kutatása szerint minden harmadik magyar munkavállalót érinthet a lakáscélú támogatás - mondta Kovács Antal, a pénzintézet vezérigazgató-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben




Elemzők szerint lassult novemberben a bérnövekedés üteme

Lassult a bruttó átlagbérek növekedése novemberben az előző év azonos időszakához képest, de a rendszeres bruttó kereseteket tekintve maradt a kedvező trend az MTI által megkérdezett elemzők szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a szerdán közölt legfrissebb statisztikai adatokat kommentálva kiemelte, hogy huszonhárom hónapja folyamatos a reálbérek emelkedése.

Bővebben




Jogszerűen foglalkoztatni nem egyszerű feladat

Jogszerűen foglalkoztatni nem egyszerű feladat, és gyakran a legjobb szándékunk ellenére sem biztos, hogy helyesen járunk el. Ezért fontos, hogy ne csak a jogszabályi előírásokkal legyünk tisztában, hanem a gyakorlattal is. és Mit ellenőrizhet pontosan a munkaügyi ellenőr és meddig terjed a hatásköre? – olvasható a Piac&Profit.

Bővebben




Lélegeztetőgépen a munkaerőpiac

 A kormány az elmúlt hónapokban a statisztikai adatokra hivatkozva kampányt kezdett a munkanélküliség csökkenése és a foglalkoztatás jelentős növekedése miatt. A Policy Agenda megvizsgálta, hogy Magyarország tényleg jobban teljesít-e ebben a tekintetben. A helyzet szerintünk veszélyes, mert a foglalkoztatással kapcsolatos intézkedések és a kommunikáció csak elfedik a válság tüneteit, és nem kezelik azokat.

Bővebben




Minden harmadik magyar munkavállalót érinthet ez az újítás

 Idén megváltoztak a cafeteria szolgáltatások adóterhei, ez nagyban befolyásolhatja, ki milyen béren kívüli juttatást igényelne. Az előzetes várakozások szerint nagy népszerűségnek örvend majd az adómentes lakáshitel támogatás, akár 500-550 ezer lakáshitelest érinthet majd a jövőben. Emellett növekvő népszerűségnek örvend a SZÉP kártya, valószínűleg idén is több milliárd forintot költünk ezzel el – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Nettó 154 ezret keres az átlagos magyar dolgozó

Tavaly január-novemberben 2,7 százalékkal nőttek a bruttó átlagkeresetek és a családi kedvezmény nélkül számított nettó keresetek is az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben




Az idén is lehet pályázni a betöltetlen háziorvosi állásokra

Bár tavaly csaknem negyvennel csökkent a tartósan betöltetlen háziorvosi állások száma, még így is több mint 200 ilyen praxis van - írja a Napi Gazdaság szerdai számában.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector