Startlaphoz Csatlakozz!

Megmenekülhetnek a magánnyugdíjkasszák

   A magánnyugdíjpénztárak csak egy-két hete értesítették tagjaikat az év végi közgyűléseken elfogadott tagdíjakról, a díjfizetők aránya viszont már így is elég magas. A 70 százalékos arányt áprilisra kell elérni, hogy elkerüljék az októberi végelszámolást – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Az 1929 forintos rezsióradíj megfelel a szakma elvárásainak

{subtitle} Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara:{/subtitle}
Az 1929 forintos rezsióradíj megfelel a szakma elvárásainak, hiszen nem csak kifizethetővé teszi a garantált bérminimumot, de figyelembe veszi a munkáltatót terhelő költségeket is – árulta el Német Ferenc a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke keddi sajtótájékoztatóján – írja a szegedma.hu.

Bővebben




Elmaradtak a prémiumok a közszférában

Meglepetésre csökkentek a nominális és a reálbérek is az állami szférában novemberben, ami az adatok alapján az elmaradt novemberi prémiumoknak köszönhető – írja az mfor.hu.

Bővebben




Márciustól hatalmas káosz lesz Magyarországon?

 Teljes lesz a csőd márciustól, semmi nem fog működni, az emberek nem fogják megkapni a pénzüket - ilyen, és hasonló véleményeket hallott a Figyelő munkatársa az állami szerveknél dolgozóktól.

Bővebben




Az ország keleti térségeiben nem tudnak versenyezni a nyugat-dunántúli munkabérekkel

A kormány a helyi infrastruktúra fejlesztésével versenyképes ajánlatot akar nyújtani a hátrányos térségek kistelepülésein élőknek - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a Csongrád megyei Földeákon.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector