Startlaphoz Csatlakozz!

A közmunka bumerángja

Áldás és átok a közmunka. Némi szerencsével az előbbiből jut több az erre kényszerülő embernek. Nincs azonban mindenkinek szerencséje - írja a Világgazdaság.

Bővebben




Ferge Zsuzsa: hasad az ország

A szegénységbe nem szabad beletörődni, a kormányzati politika középpontjában ezért az aktivizálás, a munkahelyteremtés áll - mondta az emberi erőforrások minisztere egy keddi budapesti konferencián.   Ferge Zsuzsa szerint hasad az ország, ,,akinek rossz, annak sokkal rosszabb lesz, akinek jó, annak jobb lesz”.

Bővebben




Sztrájkoltak a PICK pécsi üzemében

Egy órás figyelmeztető sztrájk volt kedd délelőtt a PICK pécsi üzemében, miután a február 3-án megtartott kollektív munkaügyi vita tárgyalása nem vezetett eredményre – tudta meg a pecsistop.hu.

Bővebben




Strasbourgi ítélet: kártérítést illet meg egy magyar rokkantnyugdíjast

Több mint 14 ezer euró (mintegy 4,3 millió forint) kártérítést és perköltséget kell fizessen a magyar állam egy baktalórántházi korábbi rokkantnyugdíjasnak a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) első fokú, egyelőre nem jogerős ítélete szerint.

Bővebben




Új adókat hozhat a kormány lépése

Előbb virtuális, majd valódi népvándorlást indíthat el a szociális segélyezés áthárítása az önkormányzatokra. Márciustól minden település más feltételek alapján osztja a segélyeket. A rászorulók pedig várhatóan követik a pénzt. Első körben csak átjelentkeznek a bőkezűbb városrészekbe, ám néhány év után akár át is költöznek – írja a Népszabadság.

Bővebben




Nyolc helyett kilenc év: az alapfokú oktatásra szánt időt emelné a Pedagógusok Szakszervezete

Az alapfokú oktatásra szánt időt emelné a Pedagógusok Szakszervezete, ha bevezetnék a kilencosztályos általános iskolát. Az új rendszertől a kormány minőségibb oktatást remél, egyelőre azonban nincs politikai döntés arról, mikortól és hogyan vezetnék be – írja az mno.hu.

Bővebben




Nem baj, ha napi három órát utaznak a gyerekes kormánytisztviselők

 A családbarát Orbán-kormány meglepő törvényjavaslattal állt elő: április elsejétől lazítanák az áthelyezés szabályait a kormánytisztviselők esetében. Egy szülőnek, akinek tíz éves kor fölötti a gyereke, el kell fogadnia, hogy akár három órát is kell utaznia a munkahelyére oda-vissza naponta. A megyei hivatalokban ahhoz sem kell a hivatalnok belegyezése, hogy egy évben legfeljebb 50 napra más megyébe helyezzék át – tudta meg a HVG.

Bővebben




A függetlenség vonzza a vállalkozni vágyó magyaokat

Szívesen vállalkoznának a magyarok, leginkább a függetlenség vonzza őket. Viszont a többség nincs tisztában a vállalkozói lét hátrányaival. Mutatunk hat dolgot, amit mindenkinek meg kell fontolnia, mielőtt vállalkozásba fog – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Ezért szeretik a német cégek Magyarországot

Miért éri meg a német cégeknek Magyarország? Miért nem Indiába vagy Kínába mennek? És miért jó nekünk, hogy a németek ide jönnek?  - a kérdésekre az fn.hir24.hu keresi a választ cikkében.

Bővebben




Az egész szerkesztőséget lefejezte a köztévés kasza

Az elsők között bocsátották el az állami médiából a tévés kulturális szerkesztőség három ismert műsorvezetőjét, Giró-Szász Krisztinát, Sipos Anna Szilviát és Mohácsi Szilviát – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector