Startlaphoz Csatlakozz!

VDSZ: a kormány háttérbe helyezi a munkavállalók biztonságát

A Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének (VDSZ) elnöke szerint a kormány nem fordít kellő figyelmet a munkavállalók biztonságára; a munkahelyek egyre veszélyesebbé válnak, miközben munkahelyteremtésről és munkáról beszél a kormányzat.

Bővebben




Sok pedagógus nem adhatta be a portfólióját

Az ombudsman keményen bírálja a pedagógusok minősítési rendszerét, s a bevezetése álláspontja szerint sérti az alkotmányt. Az érintett szakszervezetek szerint nem csak az alkotmányossággal van baj – írja a Népszabadság.

Bővebben




Mégsem lesz sztrájk a Tescónál

Téves az információ, hogy a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete sztrájkot szervezne a TESCO munkavállalói körében - közölte a szakszervezet.

Bővebben




Rezidensszövetség: az egészségügyben dolgozók túlmunkája működteti az ágazatot

Elméletileg már nem lenne garantálható a betegbiztonság, a gyakorlatban is csak azért működik, mert az orvosok és szakdolgozók „a hátukon viszik” az ellátást - derült ki a Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ) és a Szinapszis közvélemény-kutató cég közös, betegbiztonságra irányuló reprezentatív felméréséből.

Bővebben




Az Asia Center nem zár be vasárnap

Az AsiaCenter nyitva marad vasárnaponként - jelentették be. A kereskedelmi központ vezetősége a március 15-én életbe lépő, vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvényi szabályozás értelmezése alapján azt a döntést hozta, hogy továbbra is biztosítja a szabályozásnak megfelelő üzletek számára a kereskedelmi tevékenység folytatásának lehetőséget – írja a Világgazdaság.

Bővebben




VASAS: Nyílt levél Magyarország Miniszterelnökéhez

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Nagy figyelemmel és várakozással hallgattuk évértékelő beszédét és örömmel tapasztaltuk, hogy végre a kormány is a Vasas Szakszervezeti Szövetség céljaival megegyező irányba akar elmozdulni, amikor Ön arról beszélt, hogy:

Bővebben




Mikor fizet benzinpénzt a munkáltató?

 Saját tulajdonában és más tulajdonában lévő autó használata után is kaphat költségtérítést a dolgozó; kormányrendelet ismerteti, hogy mely esetekben köteles a munkáltató a munkába járás költségtérítéseként kilométerenként 9 forintot fizetni. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjának írásából minden más esetet is megismerhet és megérthet – olvasható az ado.hu oldalán.

Bővebben




Több mint 400 új munkahelyet hoz létre Pécsen egy hangtechnika-gyártó cég

Három és fél milliárd forintos beruházással 420 új munkahelyet hoz létre a Harman amerikai hangtechnika-gyártó cég - jelentették be csütörtökön sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Bővebben




A kormány szerint nem kell szakvizsga az utazásszervezéshez

A kormány hatályon kívül helyezné az utazásszervezők szakmai minősítő vizsgájáról szóló rendeletet, helyette felsorolná azokat a szakképesítéseket, amelyekkel betölthetők ezek a munkakörök - az erről szóló rendelet tervezete a kedden jelent meg a kormány honlapján.

Bővebben




Az év közepén terjesztik a jogalkotó elé a bírói életpályamodellt

A bírói életpályamodell komplett, költségvetési kihatásokat is tartalmazó javaslatait várhatóan az év közepén terjesztik a jogalkotó elé - mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettese csütörtökön Balassagyarmaton.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector