Startlaphoz Csatlakozz!

MOSZ: túlságosan legyengítették a munkavállalói jogvédelmet

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) szerint túlságosan legyengítették a munkavállalói jogvédelmet, a munkáltatók jelentős része gondolja úgy, hogy a jogkövető magatartás nem kifizetődőbb, mint a jogsértések - nyilatkozta Palkovics Imre, a MOSZ elnöke az MTI-nek.

Bővebben




A megfelelő tudású munkaerő megtartásához reálbér felzárkóztatási programot kellene indítani

A tartós gazdasági növekedés előtt álló akadályok lebontására munkacsoport létrehozását javasolta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke pénteken a kamara gazdasági évnyitó rendezvényén, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is.

Bővebben




Anya a konyhában, apa a munkában

Több a diplomás nő, de jóval kevesebben vannak vezető beosztásban, mint a férfiak, miközben a bérekben a különbség 40 százalékos az utóbbiak javára – ez a helyzet az Európai Unióban a legfrissebb kutatások szerint, melyekkel kapcsolatban Brüsszelben rendeztek csütörtökön konferenciát európai szakértők és szakpolitikusok részvételével. A hvg.hu is ott járt.

Bővebben




Így gondolkodnak a fiatal nők a munkáról

Az 1980 és 1995 között szültetett, azaz Y-generációba tartozó nők már teljesen más szemlélettel lépnek a munkaerőpiacra mint anyáik vagy nagyanyáik tették. A március 8-i Nemzetközi nőnap alkalmából a PwC 8756 női képviselőjével készített interjút a világ 75 országában, hogy megismerje a munka világáról és saját karrierjükről alkotott véleményüket – olvasható a Napi Gazdaságban.

Bővebben




Több mint 18 évig nyugdíjasok a magyar nők

Az átlagos magyar nő tovább él a férfi társainál, de egészségi állapota rosszabb az európai átlagnál, más OECD államokban élőkhöz képest pedig a legkevésbé elégedett az életével – derül ki a CIG Pannónia elemzéséből. A közelgő nőnap alkalmából publikált elemzés arra is rámutat, hogy a gyengébbik nem munkaerőpiaci helyzete is kedvezőtlenebb, és átlagosan 16 ezer forinttal alacsonyabb nyugdíjra számíthatnak, mint a férfiak – írja a biztositasiszemle.hu.

Bővebben




Panaszkodnak a Tesco dolgozói a szakszervezetnél

Panaszkodnak a Tesco dolgozói a szakszervezetnél. Főleg a vasárnapi boltzár miatti munkaidő-átszervezések verik ki az alkalmazottaknál a biztosítékot. A Tesco szerint azonban ahhoz, hogy hétfő reggel a vásárlókat teli polcok várják, vasárnap este fel kell tölteni azokat - írja az Origo.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector