Startlaphoz Csatlakozz!

Szociális szövetkezetben végzett munka adózása, járulékterhei

A szociális szövetkezetben végzett munka díjazásának adó- és járulékvonzatáról kért útmutatást olvasónk – írja az adozona.hu. dr. Radics Zsuzsanna társadalombiztosítási szakértő válaszolt.

Bővebben




Kiderült, miért nem használhatnak bizonyos szavakat az EMMI dolgozói

Lapunk cikke után egy jobbikos képviselő feltette a kérdést, amire Rétvári Bence államtitkár válaszolt. Még februárban a VS.hu birtokába került egy Emberi Erőforrások Minisztériumából (EMMI) származó belső e-mail arról, hogy a tárca egy sor, a hétköznapokban gyakran használt szó és kifejezés használatától tanácsolja el az EMMI dolgozóit. Ezek helyett pedig másikat javasol.

Bővebben




Visszafizettetnék a pénzt az orvosokkal

Több lépcsőben fizetnék ki az orvosok béremelését, de a kormány elé nem kerül olyan variáció, amely enyhítene a jogosultság tervezett és az érintettek által eddig el nem fogadott feltételein: a 175 ezer forintos pluszért szinte bizonyosan vállalni kell a röghöz kötést és a hálapénz elfogadásának tilalmát, bár ez utóbbi lényegében kivitelezhetetlen – írja a Népszabadság.

Bővebben




Kilenc mondat, amit egy munkahelyi vezetőnek tilos kiejtenie a száján

Alighanem minden munkavállalónak csinos gyűjteménye van azokból a megnyilvánulásokból, amelyek révén a főnöke a legrosszabb oldalát mutatta. A kilenc legirritálóbb mondat hallatán tényleg hajlamos kinyílni a bicska a zsebünkben, ezért csak egyetérteni Bernard Marr-ral, aki a gyűjtőmunkát elvégezte – írja a jobline.hu.

Bővebben




Kevesebb pénzt hozhat a köztisztviselői lét

Több tízezertől több százezer forintig érheti kár a pedagógusokat segítő szakértőket, és az álláshelyeik is veszélyben vannak. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (Klik) ugyanis számos feladatot átcsoportosított idén a kormány – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




100% bér a kismamáknak

 A Vodafone kiegészíti az állami juttatáscsomagot és egyedülálló juttatási rendszert vezet be Magyarországon is  – tudta meg a marieclaire.hu.

Bővebben




Jacob Rothschild szerint rettenetes munkanélküliség fenyegeti Európát

Jacob Rothschild brit befektetési bankár friss jelentésében arra figyelmezteti a befektetőket, hogy a második világháború óta a legveszélyesebb geopolitikai helyzet alakult ki a világban.

Bővebben




PwC: csökkent a nők hátrányos munkahelyi megkülönböztetése az OECD-tagállamokban

Csökkent a nők hátrányos munkahelyi megkülönböztetése a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 27 vizsgált tagállamában - derült ki a PwC tanácsadó cég által összeállított Nők a munkában mutatóból (Women in Work Index), amelynek legfrissebb, 2013-ra vonatkozó adatait az idei nőnapra időzítve jelentették meg.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector