Startlaphoz Csatlakozz!

Kordás László: Túl kell látni a gyárkerítésen

„Azért kell dolgoznunk a következő időszakban, hogy kialakuljon az igazi összetartozás, a szolidaritás érzése a Magyar Szakszervezeti Szövetséghez tartozó tagszervezetek, illetve a tagság körében” – mondta a Szakszervezetek.hu-nak adott interjúban a MaSZSZ frissen megválasztott elnöke. Kordás László kijelentette: „Azt vállalom, hogy a ciklus végére a konföderáció tagszervezeteinek valamennyi tagja tudja, miért érdemes a MaSZSZ-hoz tartozni”.
 

Bővebben




Változás, a családi pótlék is érintett

Április 1-től a fővárosi és a megyei kormányhivatalok intézik a családi pótlékkal, családtámogatásokkal kapcsolatos kérelmeket, amiket ugyanakkor a járási hivataloknál, kormányablakoknál is be lehet nyújtani és továbbítják azokat elbírálásra a kormányhivatal felé. Korábban a Magyar Államkincstárba kellett bemennie annak, akinek gyermeke született és családi pótlékot igényelt – írja az Origo.

Bővebben




Díjazták a kisgyermekes nőket visszafogadó munkahelyeket

Átadták a visszafogadó munkahely díjakat hétfőn Budapesten, a kisgyermekes nők munkahelyi esélyegyenlőségét támogató munkáltatók elismerését a K&H Bank, és a debreceni NI Hungary Kft. kapta.

Bővebben




Olyan fáradt a pedagógus, mint máskor tanév végén

Sokkal leterheltebbnek érzi magát a pedagógusok többsége a két éve, az életpályamodellel együtt bevezetett új munkarend óta – írja a teol.hu.

Bővebben




Most akkor 10,8 százalék a munkanélküliség?

Bár a hivatalos munkanélküliségi számok rendre egyre csökkenő szintről árulkodnak, az igazi munkanélküliség ennél magasabb lehet – írja az mfor.hu.

Bővebben




Pórul járhatnak a KLIK miatt az álláskereső pedagógusok

Nem jogosultak a munkahely elvesztése után legfeljebb 90 napig járó álláskeresési járadék egyösszegű kifizetésére azok a munkavállalók, akik ugyanannál a munkáltatónál helyezkednek el, ahol a járadék megállapítását megelőzően utoljára dolgoztak. Ez elég komoly probléma lehet egy utcára kerülő, majd újra elhelyezkedő pedagógusnak, aki nem nagyon tud máshova menni dolgozni, mint a KLIK-hez – olvasható az ATV oldalán.

Bővebben




Auchan: nem lesz elbocsátás, de tovább lesznek nyitva az áruházak

Nem lesz elbocsátás vagy áruház bezárás a törvénymódosítások miatt, viszont az áruházak hosszabb nyitva tartással várják a vásárlókat - közölte az Auchan Magyarország Kft.

Bővebben




Munkaidő nyilvántartás és munkaszerződés

Két különböző munkakör esetben lehet-e osztott munkaidős szerződést kötni ugyanazzal a  munkavállalóval? – a kérdésre a munkajog.hu szakértője válaszol.

Bővebben




Balog Zoltán: félmillióan élnek tartós szegénységben

Mintegy félmillióan élnek tartós szegénységben, és két és fél millió ember tartozhat az alsó középosztályhoz - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc  és az M1 Ma reggel című műsorában.

Bővebben




Öregségi- és özvegyi nyugdíj együtt?

 A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény végrehajtására kiadott 168/1997. (X.6.) Kormányrendelet 62.§-ának (7) bekezdését 2015. január 1-től a következők szerint módosították. „A saját jogú nyugellátás és az özvegyi nyugdíj, baleseti özvegyi nyugdíj 2015. január 1-jétől havi 84 975 forint összeghatárig folyósítható együtt” – olvasható az ado.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector