Startlaphoz Csatlakozz!

Béremelés helyett koncepciós eljárás a BKV-nál?

Koncepciós megfélemlítési akcióval igyekszik elterelni a BKV vezetése a figyelmet arról, hogy nem akar béremelést adni idén a dolgozóknak – állítja a cég egyik szakszervezete annak kapcsán, hogy a menedzsment törvénytelen eljárást indított az egyik érdekvédelmi vezető ellen, aki nyilvánosságra hozta – egyéb visszásságokkal együtt –, hogy a 3-as metró Kőér utcai remízében több dolgozót rendszeresen létszámleépítéssel fenyegetnek a helyi vezetők. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet felszólította a vezérigazgatót, hogy mondvacsinált „tyúkperek” helyett inkább béremelési ajánlaton dolgozzon – írja a Napi Ász.

Bővebben




Nem hagyják feledésbe merülni Márkushegy emlékét

Elsősorban a hivatalos kapcsolatfelvétel volt az indítóoka az oroszlányi városvezetés és a bányász szakszervezet prominenseinek keddi találkozójának, de a közös programszervezés, a hagyományőrzés szintén felmerült a kötetlen beszélgetés során– írja a kemma.hu.

Bővebben




Százból egy magyar mondja, hogy jól él

A lengyel CBOS közvélemény-kutató intézet felmérése szerint a lengyelek sokkal jobban meg vannak elégedve helyzetükkel, mint a csehek, a szlovákok és a magyarok.
 

Bővebben




Pilótahiánytól tartanak a légitársaságok

Négy-öt éven belül pilótahiány léphet fel a légitársaságoknál, mert a cégek minden eddiginél több repülőgépet rendeltek, de a pilóták, és egyéb légügyi szakemberek képzése lassú, a következmény pedig a katasztrófák számának növekedése is lehet - írta pénteki elemzésében a Flightglobal légügyi szaklap.

Bővebben




Szép lesz a szépkor?

 Tíz magyarból hét szerint, ha eljön az ideje, az állami nyugdíj nem lesz elegendő a megélhetéséhez, ennek ellenére alig négy mondhatja el magáról, hogy rendelkezik valamilyen megtakarítással, s mindössze tizenkét százalékuknak van konkrétan nyugdíjcélú befektetése – derült ki egy felmérésből. Mely arra is rámutat, a megkérdezettek fele gondolja, mire eléri a korhatárt, meglesz az elegendő szolgálati éve, hogy nyugdíjba vonuljon – írja a sonline.hu.

Bővebben




A feldolgozóipar a fő foglalkoztató

A teljes munkaidőben dolgozók 66 százalékát a versenyszféra alkalmazta 2014-ben. A legtöbben a feldolgozóipar különféle alágazataiban kaptak munkát, míg a második legnagyobb foglalkoztató az egészségügy volt. Az InfoTandem heti infografikája az ado.hu-n.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector