Startlaphoz Csatlakozz!

A kivándorolt magyarok pénzén gazdagodik az ország

Igaz, hogy a képzettebb magyarok vándorolnak el Magyaroszágról, az viszont nem igaz, hogy kint még a diplomásokból is maximum pizzafutár lehet. Bár a kivándorlók tartják a kapcsolatot a Magyarországon élő rokonokkal, barátokkal, nagy többségük soha nem tervezi a hazatérést – írja az abcug.hu.

Bővebben




Jogeset: köztisztviselő jogviszonya

A jogviszony megszüntetése iránt a köztisztviselő (kormánytisztviselő, közalkalmazott) által előterjesztett kérelem önmagában – a munkáltató felmentő intézkedése hiányában – a jogviszony megszűnéséhez akkor sem vezethet, amennyiben a törvény a munkáltató részére – ez irányú kérelem alapján – kötelező felmentést ír elő (1992. évi XXII. törvény 17. § (2) bekezdés, 2010. évi LVIII. törvény 76. § (2) bekezdés) – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Kisgyerekes anya dolgozna...

Ismerek egy olyan céget - magam is dolgoztam ott - ahol a dolgozók kilencven százaléka kisgyerekes nő. Nem azért ilyen jó az arány, mert a tulajdonos kifejezetten így tervezte a foglalkoztatást, hanem azért, mert szinte minden munkatárs nő, többnyire fiatal nő, és sorban mentek el szülési szabadságra. Ez a vezetőre viszonylag nagy terhet rótt, hiszen meg kellett szervezni a helyettesítést, és amikor visszatért a gyedről, gyesről a kisgyerekes munkatárs, újra helyet biztosítani neki – olvasható a nokorszak.hu oldalán.

Bővebben




Az Ab-hoz fordulnak a vasárnapi bérpótlék miatt

Az Alkotmánybírósághoz fordulnak a szakmai szervezetek, amennyiben a vasárnapi bérpótlékot a törvényalkotási bizottság javaslatának megfelelően szabályozza a parlament – nyilatkozta a Hír TV-nek a Vállalkozók Országos Szövetségének főtitkára.

Bővebben




Van ahol nem kell aggódni a nyugdíj miatt

A norvég állami nyugdíjalap, a világ legnagyobb szuverén pénzügyi alapja tavaly 7,6 százalékos hozamot ért el, vagyona majdnem duplájára emelkedett három év alatt – közölte az alapot irányító norvég központi bank pénteken.

Bővebben




Adóztatni lehet, de nincs kit

Szabolcs megye lakói számára elfogadhatatlan, hogy megszűnik a rendszeres szociális segély, a lakásfenntartási támogatás, az adósságcsökkentési támogatás, a méltányossági közgyógyellátás, a méltányossági ápolási díj, az önkormányzati segély és szeptember elsejétől az óvodáztatási támogatás – ezt mondta Halmi József, az MSZP szabolcsi alelnöke a sajtótájékoztatóján. Szerinte a Fidesz új rendszere megnyomorítja az önkormányzatokat is, mivel a tavalyi 100 milliárd forintos támogatás helyett idén mindösszesen 30 milliárdot kapnak. Előfordulhat, hogy a kisebb települések képtelenek lesznek ellátni a rászorulókat – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector