Startlaphoz Csatlakozz!

Május végéig használhatók fel a SZÉP-kártyákra 2013-ban utalt juttatások

Május végéig használhatók fel a SZÉP-kártyákra 2013-ban utalt juttatások - hívta fel a figyelmet az OTP szerdai közleményében, amelyben azt is megjegyzik, hogy a 810 ezer OTP SZÉP-kártyán összesen még 2,4 milliárd forintnyi 2013-as feltöltés van.

Bővebben




Leépítést terveznek Tarlósék

 Nyolcvan fős létszámleépítés kezdődhet júniusban a Főpolgármesteri Hivatalban, az erről szóló előterjesztésről jövő hétfőn dönthet a Fővárosi Közgyűlés. Az előzetes számítások szerint a létszámleépítés 2016-ban éves szinten megközelítőleg 330 millió forint kiadáscsökkenést eredményezhet.

Bővebben




A fizikaiak foglalkozásúak felét keresték a szellemieknek

A szellemi foglalkozásúak átlagosan kétszer annyi bruttó fizetésért dolgoztak 2014-ben, mint a fizikaiak. A különbség a versenyszférában valamivel nagyobb, mint a költségvetési szektorban. Az InfoTandem heti infografikája a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Országos szakszervezetet terveznek a kéményseprők

Országos szakszervezetet alakítanának és a Ligához csatlakoznának a kéményseprők – azt várják, hogy érdekeiket az eddigieknél hatékonyabban tudják majd képviselni – írja az mno.hu.

Bővebben




Az üzemi tanács és a kölcsönzött munkavállalók

A kétpólusú munkaviszonyra épülő kollektív munkajog szabályainak alkalmazása közel sem egyszerű a háromoldalú munkaerő-kölcsönzés esetén. Vajon mennyiben biztosított a kölcsönzött munkavállalók számára az üzemi tanácsi képviselet? Elveszik-e az érdekvédelem „két munkáltató között”? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Nyugdíjrekordok

Magyarországon a legfiatalabb nyugdíjas 51 éves, míg a legidősebb 110 - tudta meg a Pénzcentrum az ONYF-től. Jó hír viszont, hogy a 100 évesnél idősebbek idén már néhány százalékkal többen vannak, viszont így is csak az összlétszám néhány százalékát teszik ki.

Bővebben




Újabb botrány a Pick pécsi húsüzemében

Továbbra sincs nyugalom a Pick pécsi húsüzemében – a korábbi két, egymást követő munkabeszüntetés után most a bérelt munkaerő alkalmazása és kifizetése körül alakult ki botrány. A hvg.hu értesülése szerint a gyártósor szervezésével megbízott férfi – Andrási Zoltán – feketemunka miatt tett bejelentést a munkaügyi felügyeletnél, közben állítja: a munkaközvetítő vállalkozó néhányuknak egy fillért sem adott, míg a többieknek a bejelentett minimálbér felett, saját zsebből fizetett – tudta meg a bama.hu.

Bővebben




Egy szomorú táblázat, ami mindent elmond a magyar közoktatásról

Bár minden kormány a pedagógusok megbecsüléséről beszél, a magyar tanárok keresete az OECD-országban dolgozó kollégáikhoz képest majdnem a legkisebb – írja a HVG.

Bővebben




Megtorpant a magyar foglalkoztatási tündérmese?

A korábbi negyedévekben Európa élvonalában voltunk a foglalkoztatásunk bővülését illetően. Noha, éves bázison még mindig jól állunk, három hónap alatt megakadt a növekedés üteme – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben




Nem harapnak a fiatal orvosok a kormányzati csalira

Bár a humántárca rendkívül elégedett a szakorvosképzési ösztöndíj iránti idei érdeklődéssel, a juttatásért folyamodók aránya azt jelzi, hogy még a jól hangzó 100-200 ezer forintos bérkiegészítések sem feltétlenül versenyképesek a nagyvilág csábításával – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector