Startlaphoz Csatlakozz!

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma: a kormány bepótolta az elmaradt érdekegyeztetést

Közlemény a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum (KÉF) 2015. március 21-i üléséről. A közszolgálati szakszervezetek a T-3019. szám alatt Trócsányi László igazságügyi miniszter által 2014. december 4-én benyújtott „saláta” törvény tartalma, és az érdekegyeztetés elmaradása miatt határozottan felléptek a tagság, a társadalmi nyilvánosság, és a Köztársasági Elnök előtt is.

Bővebben




Vizsgázhatnak majd a katonák a magasabb fizetésért

Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden benyújtotta az Országgyűlésnek az új katonai életpálya bevezetését és az ahhoz kapcsolódó illetményfejlesztéshez szükséges törvényjavaslatot.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: Hátrányban a műszaki láncok

A Media Markt vezetője bizonytalannak látja a műszaki üzletláncok bővülésének lehetőségeit. A vasárnapi zárva tartás növelte a költségeket, az itthon adót nem fizető külföldi webshopok versenyhátrányt okoznak, Burgenlandban pedig keresik a vasárnapi kereskedelem lehetőségét – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Elegük lett a taxisoknak: lépnek az Uber ellen

Nem várnak tovább a hatóságokra, a kormányra, maguk veszik kezükbe a kezdeményezést a a taxisok. Országos szakszervezetük jogi lépéseket tesz a versenytárs Uber ellen, de nem árulják el pontosan, hogy miket – tudta meg a vs.hu.

Bővebben




Nincs megállapodás a Dél-dunántúli Közlekedési Zrt.-nél

 Nem született bérmegállapodás a Dél-dunántúli Közlekedési Zrt.-nél.: ez volt a hetedik forduló. A felek legközelebb csütörtökön ülnek újra tárgyalóasztalhoz – írja a sonline.hu.

Bővebben




Helyettes államtitkár: az oktatás a felzárkózás záloga

Az oktatást nevezte a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkózása leginkább jövőbe mutató pillérének egy keddi budapesti fórumon az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára.

Bővebben




Nem tartható vissza a jubileumi jutalom

Első fokon nyertek a nagyatádi kórház dolgozói a munkáltatójukkal szemben abban a perben, amit a jubileumi jutalmuk ügyében indítottak – értesült a Magyar Nemzet. A Magyarországi Munkavállalók, Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke az ítélet után vizsgálatot kért a kórház főigazgatója ellen.

Bővebben




Dávid: a kisvállalkozók kapták a legnagyobb pofont

A legsúlyosabban a kis- és középvállalkozásoknál dolgozó munkavállalókat érinti a vasárnapi zárva tartás – erről a VOSZ főtitkára beszélt az ATV Start című műsorában.

Bővebben




65 évesen is dolgoznunk kell majd

A magyarok többsége úgy gondolja, hogy a nyugdíjkorhatár elérése után is dolgoznia kell majd a megélhetésért. A Randstad globális kutatása alapján mi tesszük félre a legkevesebbet a nyugdíjas éveinkre, mert meggyőződésünk, hogy az időskori megélhetést a járulékok rendszerén keresztül a munkáltatónak és az államnak kellene garantálnia.

Bővebben




Nem mindig egyszerű az öregségi nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő kiszámítása

Az öregségi nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő kiszámítása nem is mindig annyira egyszerű, mint azt gondolnánk, különösen, ha arányos szolgálati időt is számolni kell – írja a munkajog.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector