Startlaphoz Csatlakozz!

Hová mennek külföldre dolgozni a magyarok?

A 16 éves és annál idősebb népességnek 2,4 százaléka tartózkodhat külföldön, de arra, hogy hányan vannak, a migránsok létszámának becslése során nem lehet egyetlen számmal válaszolni. A migránsok emelkedő aránya viszont az adatokból kirajzolódik.

Bővebben




A hozzátartozó és az ügyvezető vasárnapi munkájának díjazása

 Kell-e fizetni bért, illetve vasárnapi pótlékot a hozzátartozó, illetve az ügyvezető vasárnapi munkájáért. Az adozona.hu olvasóinak kérdéseire dr. Hajdu-Dudás Mária ügyvéd, munkajogász szakértőnk válaszolt.

Bővebben




Hat milliárd forint maradhat mezőgazdasági foglalkoztatóknál?

A munkahelyvédelmi akcióterv kiterjesztése a 25-55 év közötti munkavállalókra a mezőgazdaságban 30-35 ezer embert érinthet, és mintegy 6 milliárd forintot hagyhat az ágazat munkaadóinál - fejtette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyi helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán szombat reggel.

Bővebben




Cafeteria szülési szabadság alatt

A szülési szabadság alatt is járhatnak bizonyos juttatások - derül ki az Egyenlő Bánásmód Hatóság által közzétett jogesetből – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Bajba jutott embereken segítenek, mégsem becsülik a szakmájukat

Magyarországon már huszonöt éve képeznek diplomás szociális munkásokat, a közvélemény mégis keveset tud róluk. Sokan önkéntesnek vagy közmunkásnak hiszik őket. Még akik nagyjából tisztában vannak vele, mi fán terem a szociális munka, azok is hajlamosak elfeledkezni arról, hogy ez – szakma – írja a Népszabadság.

Bővebben




A politikusi állás fizet a legjobban Magyarországon

A politikusok tényleg jobban teljesítenek!  Legalábbis az átlagfizetésük az első helyre ugrott a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tavalyi, több mint félezer foglalkozást és munkakört rangsorba állító kereseti statisztikájában – írja a Blikk

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector