Startlaphoz Csatlakozz!

Felmondás várandós nőnek próbaidő alatt

Felmondhat-e veszélyeztetett terhes munkavállalójának a próbaidő alatt a munkáltató? Olvasói kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt az adozona.hu oldalán.

Bővebben




Szijjártó: a munkahelyteremtő beruházások fogják visszahozni Európa versenyképességét

Szijjártó Péter úgy vélte, hogy a munkahelyteremtő beruházások fogják visszahozni Európa versenyképességét, Jyrki Katainen uniós biztos, az Európai Bizottság alelnöke pedig azt hangsúlyozta, hogy az európai gazdaságok mélyen gyökerező gondja a beruházások hiánya, éppen ezért döntöttek az Európai Stratégiai Beruházási Alap létrehozásáról, amelynek keretében 315 milliárd euróval finanszíroznak új beruházásokat.

Bővebben




Életfogytig munkára ítélve

A magyarok 77 százaléka véli úgy, még nyugdíjas korában is dolgoznia kell, de gondot jelenthet, hogy a munkavállaló aktív életpályája gyakran hosszabb, mint egy szakma élettartama – olvasható a heol.hu.

Bővebben




Jobb az idősebb kolléga, mint a fiatal?

Markáns paradigmaváltási szándék mutatkozik a foglalkoztatók körében: egy friss felmérés szerint, a fiatalabb generációkkal szemben megbízhatóbbak munkájukban az idősebbek, ezért a munkaadók egyre több 50 év feletti munkavállaló foglalkoztatását tervezik – olvasható a Privátbankár oldalán.

Bővebben




Már nem éri meg perelni a munkáltatót

Az új Mt. szabályai néhány kivételtől eltekintve 2012. július 1. napjával léptek hatályba, és alapvetően rajzolták át a munkavállalók és a munkáltatók jogait és kötelezettségeit, valamint kockázat átcsoportosítást is végrehajtottak a felek között – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Kiégtek a tűzoltók Bakondi idején

  „Bakondi György a szakszervezeti vezetőkkel sem találta meg a közös hangot. Hozzáállását más vezető is példaként vette. A tűzoltók szívatására, megalázására és fenyegetésére azért volt energia…” – idézi a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete a lánglovagok.hu nevű szakportál írását.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector