Startlaphoz Csatlakozz!

Flashmob a Munkahelyi Balesetben Megsérültek és Elhunytak Emléknapján

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata flashmobot szervezett ma délután a Nyugati téren a Munkahelyi Balesetben Megsérültek és Elhunytak Emléknapján.

Bővebben
282-en regisztráltak a hazacsábító programra

Folyamatos a kiválasztás a Gyere haza fiatal programra, amelyre 282-en regisztráltak, valamint 24 partnercég 180 állásajánlatot töltött fel az április 22-i meghirdetés óta - közölte a programot működtető Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

Bővebben
Czibere: jövőre a GDP egy százaléka jut közfoglalkoztatásra a tervek szerint

Jövőre az ideinél több pénzt, várhatóan a GDP (bruttó hazai termék) egy százalékát fordítják majd közfoglalkoztatásra - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára egy keddi budapesti szakmai konferencián.

Bővebben
Mennyire mászhat bele egy munkaadó a dolgozó életébe?

A munkaadók immár programok segítségével felügyelhetik a munkavállalókat, így megtudhatják, mikor stresszesek, fáradtak vagy vannak rosszul. Mindez egy határ átlépését jelenti – írja az sg.hu.

Bővebben
NGM: a balesetek megelőzése fontos része a munkahelyi biztonságnak

A balesetek megelőzése rendkívül fontos része a munkahelyi védelemnek - hangsúlyozta Nesztinger Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának vezetője kedden Budapesten a munkában megrokkantak és elhunytak nemzetközi emléknapján rendezett konferencián.

Bővebben
Máris átírták a vasárnapi boltzáras törvényt

Húzott is és engedett is a törvényhozás a vasárnapi boltzáron, ma megszavazta ugyanis, hogy a világörökségi területeken sem lehetnek nyitva a boltok vasárnap, a hét többi napján viszont minden bolt a törvényben előírt reggel 6 óra helyett már 4:30-kor kinyithat. A szavazás során egy fideszes képviselő szabotált és tartózkodott – tudta meg a HVG.

Bővebben
Sokallja a fővárosi közszolgáltató cégek vezetőinek fizetését a főpolgármester

 Sokallja a fővárosi közszolgáltató cégek vezetőinek fizetését Tarlós István. Erről a főpolgármester a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

Bővebben
135 ezer nő ment nyugdíjban 40 év munkaviszony után

Évről évre a tervezett infláció mértékével megegyezően növekszik a nyugdíj, így az emeléssel sikerült megőrizni a nyugdíjak reálértékét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára hétfőn Zalaegerszegen, a Zala Megyei Idősügyi Tanács ülésén.

Bővebben
Orbán: a szakmunkás fiatalok fontosak Magyarországnak

Ha a fiataloknak van jövőjük, akkor az egész ország emelkedik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon Budapesten, a Hungexpo területén.

Bővebben
Elfogadhatatlanul túlterheltek az ápolók

Kétnapos figyelmeztető sztrájk kezdődött hétfőn Európa legnagyobb egyetemi klinikáján, a berlini Charitén, a munkabeszüntetéssel több száz ápoló felvételét akarják kikényszeríteni a dolgozók.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector