Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Pedagógusok Szakszervezete: támogassa Dr. Lukács Lajos újabb öt évre szóló igazgatói megbízását a Klik

Bár sem a fenntartó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetőjének, sem az oktatásért felelős miniszternek nincs törvényi kötelezettsége arra, hogy figyelembe vegyen bármilyen véleményt - akár a működtető önkormányzatét vagy a tanári karét -, és indokolási kötelezettsége sincs egy iskolaigazgató megbízásakor, a Pedagógusok Szakszervezete azt kéri a Klik-től, hogy a pedagógiai-szakmai szempontokat és az egységes támogatást kiemelten mérlegelve támogassa Dr. Lukács Lajos újabb öt évre szóló igazgatói megbízását. A PSZ kéri továbbá az oktatásért felelős minisztert, a kecskeméti önkormányzat elutasító véleménye ellenére adjon további bizalmat Dr. Lukács Lajosnak. Az igazgató ugyanis politikától mentesen vezeti a gimnáziumot több évtizede, a város támogatásával számos nemzetközi és országos versenyen vettek részt eredményesen az iskola diákjai.

Read more
Így járhat a kollégái külsejét kritizáló, tiszteletlenül viselkedő dolgozó

Nem tetszett neki az új főnök, megjegyzéseket tett a kollégák külsejére, egyébként pedig nem tartotta be a határidőket: kirúgták. A munkajogi per a Kúrián kötött ki.

Read more
A szociális ágazat vidéken is elvesztette a vonzását

Áldatlan és hálátlan munkakörülmények és mindehhez arcpirítóan kevés bér. A szociális ágazat vidéken is elvesztette a vonzását. Sok a távozó, újak alig jelentkeznek – írja a kisalfold.hu.

Read more
A KDFSZ szerint a dolgozók elégedettek a vasárnapi pihenőnap bevezetésével

A nagyáruházakban alkalmazott kereskedelmi dolgozók elégedettek a vasárnapi pihenőnap bevezetésével, mivel a korábbinál több időt töltenek a családjukkal és bővültek a pihenési lehetőségeik - írta a Napi Gazdaság szerdai számában.

Read more
Az unortodox adók országa: 200 forintból 100-at kap meg a magyar munkás

Magyarország nem csak az adóügyi innovációk, a szélsőséges adómértékek, hanem a munkához kapcsolódó adóterhek miatt is régiós rekordernek számít - derült ki a Mazars felméréséből. Minden nettó 100 forint kifizetése 196 forintnyi bruttó jövedelmet feltételez - igaz, a régióban példátlan szintű családi adókedvezmény-rendszer ezt a versenyhátrányt okozó hatást jelentősen tompítja - ehhez viszont 3 gyermek kell – írja a Privátbankár.

Read more
Az egészségügyi dolgozóknak akár fél évig is várniuk kell túlórapénzükre

Az illetékes államtitkár szerint meg kell változtatni azt a rendszert, amelyben az egészségügyi dolgozóknak akár fél évig is várniuk kell túlórapénzükre. Zombor Gábor erről az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában beszélt.

Read more
Négyezer euróért toboroznak szakorvosokat Budapesten

 Budapesten május 9-án, európai munkahelyekre toboroz egészségügyi dolgozókat egy nemzetközi ügynökség. Rezidenseknek és ápolóknak 2200, szakorvosoknak 4000 eurótól induló fizetést kínálnak.

Read more
Az idénymunka idei szabályai

Közeledik a mezőgazdasági idénymunkák szezonja. Ez az egyszerűsített foglalkoztatási forma egyre népszerűbb. Összefoglaltjuk a legfontosabb tudnivalókat a munkáltató számára – írja a Piac&Profit.

Read more
AZ EDDSZ sztrájkkövetelései

EDDSZ-Kormány feladatok határidő szerinti sorrendben

Read more
EDDSZ: Mit kíván a magyar nemzet?

Legyen béke, szabadság, egyetértés és EGÉSZSÉG, ezért azt kívánjuk, hogy

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector