Startlaphoz Csatlakozz!

Még a parizert is beosztja a kirendelt csődgondnok

 Arra mérget vehet, hogy ha magáncsődbe menekül, 5-7 éven át egy kirendelt kormánytisztviselő fogja adagolni a parizert önnek és családjának, eladja a tévét, a kocsit, és a család minden mozdulatát, pénzmozgását folyamatosan felügyelni fogja. Már amit engedélyez, mert mindenben ő lesz a főnök. Mindenről nyilvántartást vezet majd, ön pedig szorgalmasan jelenti neki, mit venne a gyereknek, ki mennyi pénzt hozott haza az elmúlt hónapokban. Még a nagymamáról is be kell számolnia a felügyelő felé, ha önnel lakik – írja a HVG.

Bővebben




Másfél év szociális türelem?

 Újabb 7,6 milliárd forintos nyugtatót oszt szét a kormány a szociális ágazatban: 65 ezer régi és képzett dolgozó kaphat júliustól a bérpótlék mellett már bérkiegészítést is, de az ágazat még így is a közszféra fizetési listájának végén kullog – olvasható a Népszavában.

Bővebben




Egymilliárd eurót kaptak a tagállamok az ifjúsági munkanélküliség csökkentésére

Ez év február 4-én számolt be az Infovilág arról, hogy az Európai Bizottság kereken egymilliárd euró idei rendelkezésre bocsátását javasolja az ifjúsági foglalkoztatási kezdeményezésből. Ez akár a harmincszorosa is lehet a tagállamok által az ifjúsági foglalkoztatás fellendítésére felhasználandó előfinanszírozási összegnek, így kereken 650 000 fiatalt segíthet az eddiginél gyorsabb munkához jutásban.

Bővebben




Cameron: a szabad munkaerőmozgás elvét nem ilyen mértékű migrációra találták ki

David Cameron szerint az Európai Unión belüli szabad munkaerőmozgás kidolgozóinak nem lehetett céljuk az elmúlt években tapasztalt tömeges migráció.

Bővebben




Az MSZ EDDSZ, a MESZK és a MÖSZ közös nyilatkozata

A Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (MSZ EDDSZ), a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) és a Mentődolgozók Önálló Szakszervezete (MÖSZ) a következő nyilatkozatot teszi:

Bővebben




Németországban a kisebb szakszervezetek befolyását csökkentő törvényt fogadtak el

Németországban a kisebb szakszervezetek befolyását korlátozó törvényt fogadott el pénteken a törvényhozás alsóháza (Bundestag). A vitatott jogszabályt a kormányoldal számos képviselője elutasította, és több szakszervezet közölte, hogy az alkotmánybírósághoz fordul miatta.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector