Startlaphoz Csatlakozz!

A pedagógusok elbocsátásoktól tartanak

 Elbocsátásoktól tart a pedagógusok szakszervezete a szakképzési rendszer átalakításával összefüggésben, a köznevelési államtitkár azonban ezt cáfolja. Július elsejével több mint ötszáz középiskola kerül át a Klebelsberg Intézményfenntartótól a nemzetgazdasági tárcához, egyes szakközépiskoláknál viszont a Klik és a minisztérium is fenntartó lesz – olvasható a Magyar Nemzetben.

Bővebben




A magyarok fele háziorvos nélkül maradhat

Egyre több a betöltetlen gyermek-háziorvosi praxis az országban. Az alacsony bér nem vonzó a pályakezdőknek, ráadásul van olyan svájci gyermekklinika, amelyik havi két és fél millió forintos fizetéssel csábítja a magyarországi szakembereket. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkaanyaga szerint 10 év múlva a magyarok felének nemhogy házi gyermekorvosa, háziorvosa sem lesz, ha minden marad a régiben – írja az mno.hu.

Bővebben




Brutálisan sok lesz a közmunkás

Nem lesz egykulcsos a társasági adó középtávon, 2019-re azonban akár 350 ezer közmunkás is takaríthatja a járdákat. A családtámogatást lassan tovább inflálja a kormány, a köztévé azonban stabilan számíthat 69-75 milliárdos támogatásra – derül ki a költségvetés fejezeti indoklásából – írja a Népszabadság.

Bővebben




A Fidesz szerint 23 éves csúcson a foglalkoztatottság

Huszonhárom éve nem volt olyan magas a foglalkoztatottság az országban, mint az utóbbi hónapokban - jelentette be Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Kisvállalkozók hasznát viszi a vasárnapi zárva tartás

A vasárnapi zárva tartás több bevásárlóközpontban élénk vitákat okozott az üzemeltetők és a vendéglátásban utazó bérlők között, mivel az utóbbiak a bérleti díj csökkentését szeretnék elérni. A meccsek tétje, hogy melyiküknek kell állnia a kárt, amit a vasárnapi bezárás okoz: sok kisvállalkozásnak a profitja mehet rá az intézkedésre – olvasható a Népszabadság.

Bővebben




A legjobban és a legrosszabbul fizetett magyar szakmák

Az átlagkeresetek ebben a hónapban is nőttek, a KSH adatai szerint már majdnem nettó 155 ezer forint a magyar átlagbér. Ez az átlag, de meglepő különbségek vannak az egyes szakmák között: a legjobb átlagfizetés például majdnem ötszöröse a legrosszabbnak – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




90 ezret sem keresnek a szociális dolgozók

Elkeseredettek a szociális dolgozók, és az egészségügyi dolgozókéval azonos bértáblát követelnek, hiszen háromnegyedük kevesebb mint nettó 90 ezer forintot visz haza havonta. A Hetek cikke.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector