Startlaphoz Csatlakozz!

MSZ EDDSZ AT üzenete

Kedves Egészségügyi és Szociális Munkavállalók!
Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy végre ágazati kollektív szerződést kötünk valamennyi egészségügyi ágazati munkavállaló javára, és ugyanez a célunk a szociális ágazati sztrájktárgyalásaink során is!

Bővebben




Így demonstrálnak a szociális ágazatban dolgozók Budapesten

 A szociális ágazatban dolgozók demonstrációjának résztvevői vonulnak a fővárosi Kodály köröndről a belvárosi Alkotmány utcába, hogy így hívják fel a figyelmet a munka- és életkörülményeikre és arra, hogy béremelést szeretnének.

Bővebben




Van, aki ötször annyit kereshet külföldön, mint itthon

Lassan már a Nagy Kivándorlást, az amerikás magyarok idejét idézi a magyarok migrációs kedve. Nincs mit csodálkozni, például egy hazai és egy brit egészségügyi dolgozó éves fizetése között akár egy lakás ára is elfér – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




A körzet nélküli háziorvosok sávos finanszírozást szeretnének

Csalódottak az Országgyűlésnek benyújtott alapellátási törvényjavaslat miatt az ellátási körzet nélküli háziorvosok, akik képviselője levélben fordult az Emberi Erőforrások Minisztériumához (Emmi) az előterjesztés módosítása érdekében; praxislétszámtól függő, sávos finanszírozásra tesznek javaslatot.

Bővebben




Megbénulhat Budapest, Tarlós fenyeget

Tömegek verődhetnek össze a megállókban a június 11–12-re meghirdetett BKV-sztrájk idején. Előreláthatólag a járművek egyharmada nem közlekedik majd, azaz nagyobb káosz várható, mint a legutóbbi munkabeszüntetéskor. A főváros egyelőre hajthatatlan – írja a Népszabadság.

Bővebben




A szakszervezetek együttműködését szorgalmazza a Munkástanácsok

A szakszervezetek együttműködésének fontosságát hangsúlyozta Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke a szervezet megalakulásának 25. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi választmányi ülésen pénteken Budapesten.

Bővebben




Munka gyet mellett

A családtámogatási ellátások egyik legrégebbi eleme a gyermekgondozási támogatás (gyet), amit a köznyelv „főállású anyaságként” is szokott emlegetni. A gyet lehetőségével viszonylag szűkebb kör, a háromgyermekes szülők élhetnek csak. Az elmúlt öt év átlagában 35-38 ezer család vette igénybe az említett ellátást. Az adozona.hu cikkében a gyet legfontosabb szabályait, illetve a hozzá kapcsolódó egyéb tudnivalókat foglaljuk össze.

Bővebben




A nők hátránya még mindig óriási a munkaerőpiacon

Apránként, de csökken a férfiak és nők közötti szakadék, ha a munkaerő-piaci lehetőségekről van szó. A nők hátránya persze még így is óriási.

Bővebben




Jövedelem munka nélkül?

A legtöbben elképzelhetetlennek tartanák azt, hogy minden ember az országban kapjon egy bizonyos mennyiségű pénzösszeget minden hónapban, függetlenül nem csak attól, hogy mennyi pénze van alapból, hanem attól is, hogy dolgozik-e vagy sem. Pedig az alapjövedelem mellett kiállók pont ezt akarják bevezetni. Nemrég a Párbeszéd Magyarországért került be az ötlettel a hírekbe, most Amerikában fut nagyot az egész - persze teljesen más okból. Főszerepben a robotok – írja a hello90.blog.hu.

Bővebben




Diákok tízezrei özönlenek a munkaerőpiacra

  Hamarosan diákok tízezrei özönlenek a munkaerőpiacra. Munkavállalásukat rengeteg diákmunka-lehetőség segít és sok gyakornoki program is rendelkezésre áll. Mint ahogyan a felnőttek, a nyári diákmunkások is a fizetést említik a legfontosabbnak – olvasható az Origon.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector