Startlaphoz Csatlakozz!

Nemzetközi segítséget kér a VDSZ a turbinaszerelők bérharcához

Nemzetközi segítséget kér a hazai turbina szerelők bérrendezéséhez a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ).

Bővebben




Hende Csaba: a honvédelmi életpálya újjáépíti a honvédség erejét

A honvédelmi életpálya újjáépíti a honvédség erejét - mondta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtti meghallgatásán Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön.

Bővebben




A munkaviszony megszüntetésére okot adó kötelezettségszegések

A Munka Törvénykönyve 64.§.-ában foglaltak szerint a munkaviszony megszüntethető a közös megegyezés mellett felmondással illetve azonnali hatályú felmondással is. E cikk témája a munkaviszony munkáltató általi felmondással vagy azonnali hatályú felmondással történő megszüntetése, ezen belül is a munkavállaló általi kötelezettségszegésre alapított felmondások köre – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Zombor: az egészségügy prioritások és források meghatározása 25 éve várat magára

Az egészségügy rendszerén belül a prioritások és a források meghatározása 25 éve várat magára - mondta az egészségügyért felelős államtitkár egy csütörtöki budapesti konferencián, hozzátéve: társadalmi konszenzus szükséges, mert ma mindenkinek, aki részt vesz az egészségügyi ellátásban, igaza van.

Bővebben




Egyeztettek a szociális életpálya munkacsoportok

A kormány elkötelezett a szociális ágazattal való folyamatos és intenzív párbeszéd fenntartásában. Június 2-án ismét üléseztek a szociális életpálya munkacsoportok, melyekben a szociális terület szakszervezetei is képviseltetik magukat. Az ülésen a munkacsoport tagjai megvitatták a nyáron bevezetésre kerülő bérkiegészítést.

Bővebben




A bérfelzárkózás elengedhetetlen az egészségügyben

A szakmai összefogás fontosságát hangsúlyozták volt szakminiszterek a Világgazdaság konferenciájának panelbeszélgetésén, amelyen azt a kérdést vitatták meg, hogy miért tart az állam, a politika a magánszektortól.

Bővebben




Czunyiné: Megkerülhetetlenek a digitális kompetenciák

A digitális kompetenciák fontosságát és a pedagógusok munkájának támogatását hangsúlyozta a köznevelésért felelős államtitkár szerdán Ajkán, a Klik ajkai tankerületének pedagógusnapi ünnepségén tartott beszédében. Czunyiné Bertalan Judit elmondta, hogy szeptembertől olyan online tudásbázis indul, amelyben az oktatáshoz szükséges segédanyagokat biztosítanak a hatékony felkészülés érdekében. Emellett erősítik a digitális kompetenciákat, hiszen a mai fiataloknak az IT-eszközök használata már természetes.

Bővebben




A vasárnapi zárva tartás legnagyobb vesztesei

A vasárnapi zárva tartás hatását is ki lehet olvasni azokból az (előzetes) adatokból, amiket szerdán publikált a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Az apák számára is elérhető valamennyi családtámogatás

A családtámogatások mindegyike elérhető a férfiak számára is, a kormány célja ezzel az, hogy az apák is minél inkább jelen tudjanak lenni a család életében, részt tudjanak vállalni a gyermekek nevelésében - erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára beszélt a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerdai budapesti rendezvényén.

Bővebben




Kevésbé járunk jól az szja-csökkentéssel, mint gondolnánk

Rögtönzött lépésekkel nem lehet hosszú távú eredményeket elérni - mondta Csaba László közgazdász a személyi jövedelemadó csökkentéséről az InfoRádió Aréna című műsorában. Az akadémikus úgy látja, hogy a magyar gazdaságban van növekedési potenciál, de a kiaknázásához szükséges feltételek részben hiányoznak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector