Startlaphoz Csatlakozz!

Földiák András a SZEF új elnöke

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) XI. Kongresszusa ülésének második napján, 2015. június 13-án elvégezte a tisztújítást. A küldöttek több mint 74 %-os támogatottsággal elnökké választották Földiák Andrást, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) elnökét, aki 2015. július 1-jétől a közszféra munkavállalóinak legnagyobb magyarországi szakszervezeti konföderációjának első számú vezetője lesz.

Bővebben




Bérmegállapodás az észak-magyarországi közlekedési központban

Június 5-én Dr. Sárközi György, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója, illetve a reprezentatív érdekképviseletek vezetői: Baranyai Zoltán, a Közúti Közlekedési Szakszervezet régiós elnöke és Sepsi László, a Borsod Volán Rt. Munkástanácsának elnöke aláírták az ez évi bérfejlesztés kiadásának részleteiről szóló megállapodást.

Bővebben




Tenni kell a munkanélküliség ellen Európában

A munkanélküliség, különösen a fiatalok munkanélküliségének csökkentését, az adócsalás elleni küzdelmet, a magánbefektetések támogatását nevezte kiemelten fontosnak Martin Schulz, az Európai Parlament (EP-) szocialista elnöke az Európai Szocialisták Pártja (PES) budapesti kongresszusán pénteken.

Bővebben




Halastó és piknikező hely a gyár mellett, a legjobb női munkahely

Nem mindennapi módon igyekszik dolgozói kedvében járni a Tutti Kft.: a gyár mellett horgászhatnak a dolgozók, amit kifognak, az övék. Abban sem szokványos a cég, hogy a vezetők fele nő, és ugyanannyit keresnek, mint a férfiak, és megoldják, ha a szülés után visszatérő kismama csak reggel 9-re tud beérni, vagy heti 2-3 nap vállal munkát. A cég termékeivel gyakorlatilag minden élelmiszerboltban találkozhat. Már a rendszerváltás előtt indult a vállalkozás – írja a HVG.

Bővebben




Így tapsolta el a kormány a nyugdíjpénzt

 Közzétette Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap (NYRAA) 2014. és 2015. évi beszámolóját. 2014-ben az alap 1,5 milliárd forintot, míg az MNV Zrt. 4,7 milliárdot fordított államadósság-csökkentésre, az ezek után az alap számláján fennmaradó 125 millió forintot 2015. január 31-ei megszűnésével egyidejűleg a központi költségvetésnek utalta át az alap – írja a Portfolio.

Bővebben




Szinte minden második nő részmunkaidőben dolgozik Ausztriában

Ausztriában folyamatosan nő a részmunkaidőben foglalkoztatottak száma, és közöttük egyre magasabb a nők aránya: 2015 első negyedévében már majdnem minden második osztrák nő dolgozott hetente 30 órát vagy annál kevesebbet – számolt be pénteken a Der Standard osztrák napilap az Osztrák Statisztikai Hivatal (Statistik Austria) adataira hivatkozva.

Bővebben




Megszűnhet a SZÉP-kártya elfogadása a gyorséttermekben

Megszűnhet az idegenforgalmi adó (ifa) és kikerülhetnek a SZÉP-kártyát elfogadó helyek közül a gyorséttermek - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön egy kehidakustányi konferencián.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector