Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Scharle Ágota: a közmunkának nulla a hatása

A közmunkára költött kiadások folyamatosan nőnek, az megdöbbentő, hogy idén több mint 270 milliárdot költenek erre, ez több mint ötszöröse annak, amit a kétezres évek közepén fordítottak erre – ezt Scharle Ágota mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Read more
Önálló védőnői tagozat alakul

A szakmai kollégiumi rendszeren belül önálló védőnői tagozat jön létre, és a vállalkozásban dolgozó védőnők is mentesülhetnek az iparűzési adó megfizetése alól - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szombaton a Parlamentben.

Read more
Kiküldetésben külföldön

Évente több alkalommal is kiküldi a munkáltató munkavállalóját külföldre dolgozni egy ottani projekten. Van maximális éves időtartama ezeknek a kiküldetéseknek? Olvasói kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt az adozona.hu oldalán.

Read more
A munka és a magánélet integrációja

A mai világban már nem lehet munka és magánélet egyensúlyának fenntartásáról beszélni a szakértők szerint. Túl kell lépnünk ezen a fogalmon, helyette a kettő integrációját kell megoldanunk. De, hogy ez ne azt jelenti, hogy folyamatosan a munkán jár az agyunk, azért a főnöknek is tennie kell – írja a Piac&Profit.

Read more
Indul a börtönőrök életpályamodellje

Júliusban elindul a büntetés-végrehajtásban az új életpályamodell - mondta a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára pénteken Szegeden.

Read more
Ingyenes személyes szakmai honlapot igényelhetnek a Semmelweis Egyetem munkatársai

Személyes szakmai honlapot igényelhetnek az egyetemi honlaprendszer keretében a Semmelweis Egyetem kutatói, oktatói és más munkatársai. Az egyetemi arculathoz illeszkedő honlaprendszer a nemzetközi online tudományos kommunikációban már jól bejáratott „Scholar” projektnevet kapta.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector