Startlaphoz Csatlakozz!

A közfoglalkoztatottak száma várhatóan csúcsot fog dönteni az idei évben

Lassul, de továbbra is jelentős a bérdinamika az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint. Idén mintegy 3,5 százalékos reálbér-növekedés valósulhat meg a Takarékbank szerint, míg az ING közfoglalkoztatás nélkül 2,5 százalékos reálbér-növekedésre számít.

Bővebben




Rezidens Szövetség: nem nyugati béreket, hanem tisztességes fizetést szeretnénk

Az itthonmaradók számára fontos segítség lehet, az elvándorlás problémájára ugyanakkor nem jelent megoldást az a fiatal szakorvosok ösztöndíjprogramjára szánt hárommilliárdos többletforrás, amely mintegy százezer forintnyi bérkiegészítést jelenthet a szakvizsgával rendelkezők számára – erről a Magyar Rezidens Szövetség elnöke beszélt az ATV Start című műsorában.

Bővebben




A dohányosok szakszervezete szerint 1000-1200 ember munkája szűnhet meg

A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete (DDDSZ) szerint a 400 embert foglalkoztató központi trafikellátó létrehozásával egyidejűleg 1000-1200 ember munkája szűnik meg. A dolgozók aggódnak a jövőjük miatt - írja pénteki közleményében a szakszervezet.

Bővebben




A VOSZ a román munkaadói szövetséggel írt alá partnerségi megállapodást

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Román Munkaadók Nemzeti Szövetségével (UNPR) írt alá partnerségi szerződést pénteken, amelynek célja a két ország vállalkozásainak segítése.

Bővebben




Egy külföldi magyar a bevándorlók integrációját segíti applikációjával

A külföldön élő bevándorlókat segítené egy olyan applikáció, amely a felhasználó közelében és anyanyelvén beszélő szolgáltatókat kutatja fel. Az ötlet egyik fejlesztője, a kolozsvári Jurás Ádám  tudta meg a HVG.

Bővebben




Közmunkások Szakszervezete: Pintér javaslata újabb merénylet a magyar munkavállalók ellen

Nyílt levélben fordult minden országgyűlési képviselőhöz a Közmunkások Szakszervezete, amelyben a kormány közmunkával kapcsolatos terveit kifogásolják – tudta meg az ATV.

Bővebben




Magyar Szakszervezeti Szövetség: Soha többé becsapva, soha többé kisemmizve!

A 2016-os költségvetési tervben sem az egészségügyre, sem a szociális területre szánt források nem adnak reményt a bennük dolgozók tisztes, megérdemelt, szükséges anyagi és erkölcsi megbecsülésére és a társadalom tagjainak színvonalas és biztonságos egészségügyi ellátására.

Bővebben




Tudnivalók a nyári diákmunkáról

A nyári szünidőben sok középiskolai diák, egyetemi, főiskolai hallgató vállal rövidebb-hosszabb ideig munkát annak érdekében, hogy a nyaraláshoz – nem ritkán a tanulmányok folytatásához – szükséges anyagikat megszerezze. A nyári munkavégzés rövidebb időtartama és az élettapasztalat hiánya miatt azonban a diák munkavállalók jobban ki vannak téve ama veszélynek, hogy munkáltatójuk a munkaviszony létesítésével kapcsolatos életkori szabályokat megsérti, vagy a tapasztalatlan munkavállalókat ilyen-olyan formában megrövidíti – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Közpénzből vásárolhatnának praxisjogot a háziorvosok

Váratlan „ajándékkal” lendítené fel a háziorvosi praxisok adásvételét a kormány. A parlamenthez benyújtott alapellátási törvény elfogadása után lehetővé válna, hogy közpénzből vásároljanak praxisjogot (vagyis szerezzenek magánvagyont) a háziorvosok - tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




DDDSZ: Az ellátó több száz ember munkanélküliségét okozza

A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete (DDDSZ) megdöbbenve értesült az NFM közleményében közölt és a kormányzati sajtótájékoztatón elhangzott információról, miszerint a központi dohányellátó felállításával 400 új munkahely jön létre. Hiszen hiába fog a trafikellátó 400 embert foglalkoztatni, miközben 1000-1200 ember munkáját szünteti meg. A dolgozók aggódnak a jövőjük miatt.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector