Startlaphoz Csatlakozz!

Nyílt levél Dr. Balogh Zoltán MESZK elnöknek

A magyar szakszervezeti konföderációk tiltakozásuknak adnak hangot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) utóbbi időszakban tapasztalható megnyilvánulásai miatt.

Bővebben




Megválasztottak, mi lesz most?

A Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete cikksorozatban foglalja össze a szakszervezetek működésével kapcsolatos ismereteket. Legutóbbi írásukban a a frissen megálasztott tisztviselőknek adnak tanácsokat, útmutatást.

Bővebben




Keresőképtelenség vagy alkalmatlanság?

A munkavállaló egészségi állapotával kapcsolatban két jogi fogalmat említhetünk, amelyek nem azonos jelentésűek. Lehetséges-e, hogy egy keresőképes munkavállaló alkalmatlan a munkakörére? És a fordítottja? – olvasható a munkajog.hu-n.

Bővebben




Olcsó a hazai munkaerő

 A magyar munkaerő az ötödik legolcsóbb Európában, átlagosan 7,3 euróba kerül egy dolgozó óránként – írja a Metropol.

Bővebben




Varga Mihály szerint adócsökkentést és a munkahelyek megőrzését jelenti a büdzsé

Az emberek számára adócsökkentést, a családok támogatását, valamint a munkahelyek megőrzését jelenti a 2016-os költségvetés - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden Budapesten sajtótájékoztatón, miután az Országgyűlés elfogadta a jövő évi költségvetésről szóló törvényt.

Bővebben




Nem lesz dolguk a polgármestereknek a közmunkások idénymunkára történő közvetítésével

A parlament vállalkozásfejlesztési bizottsága egyhangú szavazással kivette a közfoglalkoztatási törvényt módosító javaslatok közül azt, amely a polgármesterek feladatává tette volna a közmunkások idénymunkára történő közvetítését.

Bővebben




Kevesebb jut az önkormányzatok szociális segélyezésének kiegészítésére

Jövőre 25 milliárddal kevesebb jut lakástámogatásokra, ennek nagy részét is magántulajdon megszerzésének vagy megtartásának segítésére szánja a kormány. Nincs bérlakás-program és senki nem tudja, a központi lakásfenntartási támogatás márciusi megszüntetése óta a legszegényebbek hány településen kapják meg a pár ezer forintos segélyt – írja a Népszava.

Bővebben




Ügyészségi vizsgálatot kért a VDSzSZ Szolidaritás alelnöke


Az ügyészséghez fordult Bárány Balázs, a VDSzSz (Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete) Szolidaritás érdekvédelmi alelnöke, hogy vizsgálja meg a VDSzSz és a Liga Szakszervezetek, valamint különböző alapítványok között fennálló gazdasági kapcsolatokat. Az érdekvédelmi alelnök a szakszervezetek.hu megkeresésére nem kívánta részletesebben kifejteni, milyen gyanúval kereste meg a vádhatóságot, mondván, hogy a VDSzSz honlapján fellelhető bejelentése „a tagságnak, és nem a világnak szól”.

Bővebben




Tabuként kezeljük a munkahelyi stresszt

Az európai vállalatok mintegy harmadánál tabuként kezelik a pszichoszociális kockázatokat és a stresszt, amelyet gyakran más kérdéseknél bonyolultabbnak tartanak. Magyarországon évente körülbelül 440 milliárd forintnyi érték vész el a nem, illetve nem megfelelően kezelt munkahelyi stressz miatt, amely a kieső munkanapok 50-60 százalékáért felelős.

Bővebben




A vasárnapi boltzár hatása: az NGM szerint rossz adatokat néznek

Több mint kétezer-kétszáz fővel csökkent a kereskedelemben dolgozók száma áprilisig a februárihoz képest – piaci elemzők szerint ez egyértelműen a vasárnapi boltzár hatása. A szaktárca azonban úgy véli, csak rossz adatokat nézünk, hiszen a tavalyinál még mindig többen dolgoznak az ágazatban – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector