Startlaphoz Csatlakozz!

Kék szalaggal a közszolgálati egységért!

A szolidaritás színével, a szalagtűzés szervezettségével jelezzük közösen a társadalomnak és a kormánynak, hogy idén sincs mit ünnepelnünk! És emlékeztessünk mindenkit.

Bővebben




Kordás László: a szakszervezet 9 százalékos emelést szeretne elérni

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) készen áll a jövő évi bértárgyalások megkezdésére, de úgy véli, hogy a Lázár János által javasolt 5, 5 százalékos minimálbér-emelés legfeljebb kiindulási alap lehet a tárgyalásokon, ennél a szakszervezet magasabb, 9 százalékos emelést szeretne elérni - mondta Kordás László elnöke.

Bővebben




Az alapbérbe épül az egészségügyi dolgozók mozgóbére, támogatják a szakorvosokat

  Idén júliustól az alapbérbe építve emelkedik az orvosok és szakdolgozók mozgóbére, a szakvizsgázott fiatal orvosok pedig jövő januártól havi bruttó 151 ezer forint plusz támogatásban részesülnek - közölte az egészségügyért felelős államtitkár csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Nyolc óra munkára vagyunk szocializálódva

A 40 órás munkaidő szakértők szerint mára igencsak elavult. Ehhez képest Közép-Kelet-Európában szinte mindenhol napi nyolc órát dolgoznak az emberek. Ideje lenne tehát szemléletet váltani? – olvasható az nlc.hu oldalán.

Bővebben




A biztos tudás és a tapasztalat többet ér, mint egy diploma?

Az út a sikeres karrier felé nem mindig az osztályteremben kezdődik. Manapság a munkaadók a legkiválóbb tehetségeket és személyiségjegyeket keresik a jelöltekben.

Bővebben




A munkahelyteremtés a kormány legfontosabb célja

A munkahelyteremtést nevezte a kormány legfontosabb céljának Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Bárándon, ahol átadta az újrainduló tésztagyárat.

Bővebben




Havi 70 ezret ér egy mozgássérült élete

Tavaly 14 százalékkal több baleset történt a magyar munkahelyeken, ezekben 78-an meghaltak. Kiss József is tavaly szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy kerekesszékbe került. Munkahelye nem kötött rá biztosítást, ezért havi 70 ezer forintból kellene megélnie. Ráadásul a cég megpróbálta eltussolni a szerencsétlenséget – írja az Origo.

Bővebben




MASZSZ: Politikai döntés volt a létminimum számítás megszüntetése

Politikai döntés volt a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) szerint az, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) nem közöl több létminimumról szóló jelentést - áll a MASZSZ közleményében.

Bővebben




Még mindig nevetségesen kevés fizetést kapnak a szociális dolgozók

  Növekednek az átlagbérek, és ez a KSH szerint részben a szociális dolgozók bérkorrekciójának köszönhető. Igaz, az előző évhez képest többet vihetnek haza a terület munkavállalói, azonban ez még mindig nevetségesen kevés – írja a Portfolio.

Bővebben




Kordás László: ha nem sikerül tárgyalásos úton megegyezésre jutni, más megoldást kell keresni

Ha nem sikerül a szakszervezeteknek a kormánnyal a vitás kérdésekben tárgyalásos úton megegyezésre jutniuk, más megoldást kell keresni – hangoztatja a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke. Kordás László ha nem is forró, de az eddigieknél kevésbé langyos őszt ígér – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector