Startlaphoz Csatlakozz!

Igazolatlan hiányzás a munkahelyen

Meddig várjon, mit tegyen a munkáltató, ha a munkavállaló értesítés nélkül nem jelenik meg a munkahelyén? Az adozona.hu olvasói kérdésére dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt.

Bővebben




A Munkástanácsok üdvözli a kormány minimálbér-emelési várakozását

A Munkástanácsok Országos Szövetsége megelégedéssel fogadja a kormánynak a jövő évi minimálbér-emeléssel kapcsolatos várakozását - reagált a munkavállalói érdekvédelmi szervezet arra, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön 5,5 százalékos minimálbér növekedést helyezett kilátásba 2016-ra.

Bővebben




A feltétel nélküli alapjövedelem javítja a munkához való viszonyt

A LÉT-munkacsoport vezetője bízik benne, hogy gyerekei már egy olyan Európában fognak élni, ahol lesz feltétel nélküli alapjövedelem. Az erről szóló javaslatot másfél éve kidolgozták, azóta - gyakran éles - viták folynak róla. Bánfalvi István szociálpolitikus Népszavában is megfogalmazott meggyőződése, hogy az ilyen ellátás javítja és nem rontja a munkához való viszonyt. Szerinte a szociálisan elkötelezett, a szegénységet és a kiszolgáltatottságot tűrhetetlennek tartó sokaság egyre inkább arra hajlik, ha megoldható és finanszírozható, akkor legyen.

Bővebben




Napi 30 ezret is hazavihet egy felszolgáló a Balatonnál

Pincérek, szakácsok garmadáját keresik a Balatonnál. A vendéglátósok lasszóval fogják a szakembereket, pedig napi 30 ezret is hazavihet egy felszolgáló. Az Origo munkatársai Siófokon jártak.

Bővebben




A bejelentés nélküli foglalkoztatás veszélyei

Bár minden korosztály könnyen kerülhet olyan helyzetbe, hogy a látszólag gyorsabban és egyszerűbben elérhető „fekete” vagy a hosszú távon biztonságot nyújtó legális bevétel között kell választania, mégis a rossz tapasztalatokkal nem rendelkező és koruknál fogva kevésbé gyanakvó fiatalok vannak a legnagyobb veszélyben – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Ellopott szabadnapok

Nincs pardon, beperli az államot a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ). Az érdekvédők kártérítésért küzdenek: ha a javukra ítél a bíróság, több tízezer ember kaphat fél-egy havi fizetésének megfelelő összeget – írja a Vasárnapi Hírek.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector