Startlaphoz Csatlakozz!

Béremelést követelt több ezer ápoló a Parlament előtt

 Béremelést követelt több ezer egészségügyi dolgozó a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
(MESZK) által szervezett demonstráción, szerda délután a fővárosi Kossuth téren.

Bővebben




Nagy Bandó: személyesen tapasztalom az egészségügyben uralkodó állapotokat

Nagy Bandó András is felszólalt a Független Egészségügyi Szakszervezet ma délután kezdődő demonstrációján. A szakszervezet az egészségügyi dolgozókért és a biztonságos ellátásért tüntet a József nádor téren, a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete előtt.

Bővebben




Ultimátum: tömegek hagyhatják el az egészségügyet

Szeptember 30-áig helyezik letétbe felmondólevelüket a kamaránál - jelentették be az egészségügyi dolgozók Kossuth téri demonstrációján. Ezrek csatlakozhatnak a felhíváshoz – írja a hir24.hu.

Bővebben




A fél Nagykörutat lefoglalták a tüntető egészségügyisek

Szerdán délután ismét felvonultak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagjai. A körülbelül 1-2 ezer tüntető egészségügyi dolgozó a belvárosi Jászai Mari térről indulva a Szent István körúton a Parlamenthez vonult. Az egészségügyi béremelésért tüntetők a Parlament előtt vérszínű folyadékkal töltött kémcsöveket helyeztek el egy szív alakú tartón, „vérüket adva az egészségügyért”, illetve aláírták egy nagy poszterre írt követeléseiket.

Bővebben




A vasutasok a köztisztviselők mellett

Totális összefogásra, legalább kék szalag kitűzésére szólítják fel a vasutasok a hazai szakszervezeteket a közszolgálati dolgozók és az egészségügyiek mára meghirdetett akciója alkalmából – írja az IHO.

Bővebben




Megjelent a kormányrendelet, az egészségügyi szakképzésről, a fiatal orvosok támogatásáról

 Megjelent az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzésről szóló kormányrendelet, amelynek része a rezidensek és a fiatal szakorvosok támogatási programja is.

Bővebben




Nagyvizit és virrasztás: három tüntetés a belvárosban

 Több tüntetést tartanak ma Budapest belvárosában a szétforgácsolódott egészségügyi érdekképviseletek. Lesz vonulás, virrasztás, és persze dörgedelmes beszédek is – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Elégedetten nézik a káoszt a magyar egészségügyben

Igen színesnek ígérkezik a mai Semmelweis Nap. Az egészségügyi szervezetek között lesz, amelyik már győzelmet ünnepel, lesz, amely még fokozni készül az ágazatmentő pressziót, és akad olyan, amelyik elégedetten hátradőlve szemléli az összekuszált frontvonalakat – írja a Népszabadság.

Bővebben




Nyaralásról nem is álmodnak a bölcsődei dolgozók

 38 év után 91 766 forint, 10 év után 85 ezer forint; diplomával, 13 év után 97 600 forint. Ezek az összegek bölcsődei kisgyermeknevelők havi bérét jelentik, a Facebookra feltöltött szelfik tanúsága szerint. Az utóbbi években voltak demonstrációk, a legutóbbi május 29-én, ígéretek pedig évek óta vannak a szociális szférában dolgozók béremelésére, ahová jelenleg a bölcsődei dolgozók is tartoznak. A legutóbbi, sokat emlegetett dátum július 1-e volt. Megnézzük eddig mi történt, és mi várható a közeljövőben.

Bővebben




Gaskó István a viták ellenére újra indul

Semmi alapja nincs a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) korábbi gazdálkodásával kapcsolatos kritikáknak, amelyek célja a karaktergyilkosság az érdekképviselet jövő csütörtökre tervezett tisztújítása előtt. Erről beszélt a Magyar Nemzetnek Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás volt elnöke azután, hogy kiderült: az ügyészséghez fordult az ideiglenesen elnöki jogköröket gyakorló Bárány Balázs alelnök a szervezet korábbi gazdálkodása miatt.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector