Startlaphoz Csatlakozz!

A közszféra érdekképviseleteivel egyeztetett Varga Mihály

A béremelésről, az illetményrendszerekről, a kompenzációról, valamint a béren kívüli juttatásokról egyeztetett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) mai ülésén.

Bővebben




Halasi Zoltán lett a VDSzSz Szolidaritás elnöke

Halasi Zoltánt választotta meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) Szolidaritás elnökévé a szakszervezet 15. küldöttgyűlése csütörtökön.

Bővebben




A közszféra érdekképviseleteivel egyeztetett a nemzetgazdasági miniszter

A béremelésről, az illetményrendszerekről, a kompenzációról, valamint a béren kívüli juttatásokról egyeztetett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) tagjaival a tanács csütörtöki ülésén - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a tanács.

Bővebben




Kötelezettségek a munkahelyen

 
A Munka Törvénykönyve (Mt.) meghatározza mind a munkáltatót mind pedig a munkavállalót terhelő alapvető kötelezettségeket. A felsorolás nem taxatív jellegű, a törvény általános magatartási szabályokat tartalmaz, a különböző élethelyzetekre, munkakörökre sajátos szabályokat nem ír elő, azok részletes szabályozásának lehetőségét a munkáltatóra bízza – írja az ado.hu.

Bővebben




Nem érzik a nyugdíjasok, hogy jól jártak

 Nyugdíjasszervezetek szerint a kormány tudatosan tervezte alul a jövő évi inflációt, hogy visszafogja az ehhez kötött nyugdíjemeléseket. Szakértők az utóbbi években az időseknek adott ajándékról beszélnek, amiből azonban még politikai hasznot sem tudott húzni a jobboldali koalíció – írja a Népszava.

Bővebben




Nő a mozgás a munkarőpiacon

Körülbelül 16 százalékkal emelkedett idén a második negyedévben az online álláshírdetések száma az elmúlt év hasonló időszakával összevetve – jelezte az Profession.hu állásközvetítő. Ezzel párhuzamosan a munkavállalók is egyre aktívabbak és nagyobb számban gondolkodnak a munkahely váltáson.

Bővebben




Amit a munkáltatói lakástámogatásról tudni kell

Nem célszerű összekeverni a munkáltatói kölcsönt a munkáltatói lakáscélú támogatással, mivel az előbbit vissza kell fizetnie a dolgozónak a munkáltató részére, a támogatás viszont vissza nem térítendő összeg, ha az előírt feltételeknek megfelel – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Danku Csaba: a jó tisztviselő hozzáértő, szakmája iránt elkötelezett és független

Az állam és a közigazgatás szempontjából a tisztviselőnek három elvárásnak kell megfelelnie: legyen hozzáértő, a szakmája iránt elkötelezett és független - mondta Danku Csaba, a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős helyettes államtitkára a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) tartott diplomaosztón csütörtökön Budapesten.

Bővebben




Roadshow-val népszerűsítették a munkavállalói ismereteket

A LIGA Szakszervezetek „Munkavállalói ismeretek” című tananyagfejlesztését a tesztelési szakaszt követően roadshow-ra vitték. A fejlesztési folyamatot bemutató- és népszerűsítő öt bemutató májusban és júniusban került megrendezésre budapesti és vidéki helyszíneken.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector