Startlaphoz Csatlakozz!

Nem vagyunk az EU öregjei, de fiataljai sem

Bár mostanában egyre többen beszélnek az elkerülhetetlen nyugdíj-boomról, uniós összevetésben hazánk egyáltalán nincs rossz helyzetben. Ennek azonban megvan a maga oka, aminek viszont egyáltalán nem örülhetünk – írja az mfor.hu.

Bővebben




Mennyit keresnek az informatikusok?

Sorozatunk újabb részében három ország informatikusi fizetései pozíciónként a Fizetesek.hu bérinformációs portál segítségével – írja a monster.hu.

Bővebben




Az infláció miatt lassabban emelkednek majd a reálbérek

A növekvő infláció miatt lassabban emelkednek majd a reálbérek az MTI által megkérdezett elemzők szerint.

Bővebben




Nőtt, vagy csökkent a dolgozók száma?

Bár az előző év azonos időszakéhoz képest többen dolgoznak a kereskedelemben, mégis februárhoz, a vasárnapi boltzár bevezetése előtti utolsó tiszta hónaphoz képest az alkalmazotti lemorzsolódás érezhető. Ráadásul a pénztárgépek nem csak a forgalmat, a kereskedelmi munkaerőpiacot is tisztára mosták – írja a vg.hu.

Bővebben




A Munkástanácsok támogatja az esélyegyenlőséget a nyugdíjazásban, de javasolja a bérezésben is

Aláírásgyűjtést kezd a Munkástanácsok Országos Szövetsége a foglalkozás-egészségügyi ellátás javításáért, illetve a férfiak és nők béregyenlőségének eléréséért; támogatják ugyanakkor azt a népszavazási kezdeményezést is, amelyet szakszervezetek a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáért indítottak.

Bővebben




Sokan nyaralás alatt is dolgoznak

A nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás már a múlté – vélik a szakértők. Sokan nyaralás alatt is dolgoznak, vagy elviszik magukkal a munkát.

Bővebben




A magyar nyugdíjasok vannak leginkább kiszolgáltatva az államnak

Egy kimutatás szerint Hollandia után a másodikak vagyunk nyugdíj terén, pontosabban a nyugdíjba vonulás előtti fizetéshez képest igen magas az átlagnyugdíjunk. Más szempontból persze egyáltalán nem. Elsők vagyunk abban, hogy nálunk minimális a munka és a tőkejövedelem szerepe a nyugdíjasok megélhetésében – írja a Privátbankár.

Bővebben




Májusban 1,5 százalékkal emelkedtek az átlagkeresetek

Májusban 1,5 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest, a közfoglalkoztatottak nélkül számítva 4 százalékos volt a növekedés - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Áprilisban 3,6, illetve 2,6 százalékos volt a keresetek éves emelkedése.

Bővebben




Egyre komolyabb a sofőrhiány a Volántársaságoknál

 Több mint ezer jármű és közel 500 buszsofőr hiányzik a Volántársaságoknál. Sok esetben a társaságok olyan munkavállalókkal tudják csak visszatölteni a létszámot, akik már valamilyen fegyelmi okból elkerültek a cégektől - mondta az InfoRádiónak Baranyai Zoltán, a Közúti Közlekedési Szakszervezet elnöke.

Bővebben




Egymást zárják ki a vasutasok

Sokak számára vélhetően követhetetlen, hogy mi történik a vasutasok háza táján. A kívülálló legfeljebb annyit ért az egészből, hogy vélhetően személyi ellentétek és valamilyen zavaros pénzügyek okán a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének Szövetsége a legnagyobb érdekképviseletet zárta ki a tagjai sorából – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector