Startlaphoz Csatlakozz!

A magyar munkavállalók háromnegyed részét a kkv-k foglalkoztatják

A kormány stratégiai partnernek tekinti a kis- és középvállalkozásokat, ennek jeleként 2011 óta több adózási könnyítésben részesültek, az 500 millió forintos éves árbevételig érvényes 10 százalékos adókulccsal az Európai Unióban Bulgária után Magyarországon a legkedvezőbb a társasági adózás mértéke - mondta Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten a tárca sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Változik a biztosítottak bejelentése

Biztosítottak bejelentésével kapcsolatos változást tartalmaz a 2015. június 4-én megjelent Magyar Közlöny.

Bővebben




Megfelelő informatikai tudás nélkül nem lehet majd állást találni

A digitális gazdaság súlya egyre nő, s már nem elég Infokommunikációs (IKT) területről beszélni, pláne nem informatikáról - hangsúlyozta Both Vilmos a Századvég Gazdaságkutató digitális gazdaság üzletágának igazgatója. A digitális gazdaság valós méretének felmérésére tett kísérletet most a Századvég az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) felkérésére, s mindezt egy új módszertan, a közvetett hatások figyelembevételével együtt szemlélte – írja a Figyelő.

Bővebben




Ennyit lehet keresni a népszerű szakokkal

Csütörtök este kiderült, hogy kit hova vettek fel a szeptemberben induló képzésekre a felsőoktatásban. Megnéztük, hogy azokban a munkakörökben, amelyeket a legnépszerűbb szakokon szerezhető képesítéssel lehet betölteni, mennyit kerestek tavaly az emberek – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben




A belga kormány csökkenti a munkabéreket terhelő adókat és járulékokat

A belga kormány csökkenti a munkabéreket terhelő adókat és járulékokat, amit egyebek mellett az energia, dohányáruk és alkoholos italok általános forgalmi adójának (áfa) növelésével ellensúlyoz.

Bővebben




Kordás László: esélyt kell adni arra, hogy minél kevesebben váljanak állástalanná

Biztos benne Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) elnöke, hogy a Ligával együtt sikerre viszik azt a népszavazási kezdeményezést, amelynek célja, hogy negyven évnyi munkaviszony után ne csak a nők, hanem a férfiak is nyugállományba vonulhassanak – írja a Népszabadság.

Bővebben




Glattfelder szerint a magyar háztartásoknak több pénzük van

A statisztikai jelentések, az online kassza adatai és a megnövekedett fogyasztói bizalom is arra mutat, hogy a magyar háztartásoknak több pénzük van - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Bővebben




Sokat dolgozunk más országok lakosaihoz képest

Annak ellenére, hogy lustulnak a magyarok, még mindig sokat dolgozunk más országok lakosaihoz képest – írja az mfor.hu.

Bővebben




Már a régióban is gyenge a magyarok fizetése

{subtitle}A minimálbért keresők szembesülnek a dolgozói szegénységgel{/subtitle}
Májusban 1,5%-kal növekedtek a keresetek az előző év májusához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Közép-kelet-európai országaihoz képest is kezdünk lemaradni a bérek tekintetében – mondta a Gazdasági Rádiónak a Magyar Szakszervezeti Szövetség bérpolitikai ügyvivője. Sáling József azt is megjegyezte: lassan növekednek a bérek, a minimálbért keresők a dolgozói szegénységgel szembesülnek. Az ügyvivő évente 9-10%-os béremelést szeretne látni. Sáling Józsefet Czwick Dávid kérdezte.

Bővebben




Sztrájkolnak az Alitalia olasz légitársaság dolgozói

Sztrájkolnak az Alitalia pilótái és utaskísérői, a társaság a járatainak tizenöt százalékát törölte pénteken, a budapesti járat nem szerepel ezek között.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector