Startlaphoz Csatlakozz!

Miért jó otthonról dolgozni, és miért nem?

 Személyiségünktől függ, hogy munkahelyi környezetben vagy az otthoni irodánkban érezzük-e jobban magunkat – írja a computerworld.hu.

Bővebben




Nógrád megyében a fogyatékossággal élők 10,2 százaléka dolgozik

 Nógrád megyében vannak a leghátrányosabb helyzetben a fogyatékossággal élők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) felmérése szerint: amellett, hogy ebben a megyében a legnagyobb a fogyatékosság által akadályozottak aránya, az iskolai végzettség tekintetében is az utolsó helyen áll, és a foglalkoztatottak aránya is itt a legalacsonyabb. A legjobb helyzetben a fővárosban és Pest megyében, valamint a Nyugat-Dunántúlon élnek.

Bővebben




Nagy István: a minőségi oktatás lehet a magyar agrárium sikerének záloga

 A szakmaspecifikus, gyakorlatorientált képzési modell lehet a záloga a magyar agrárium további sikereinek - jelentette ki a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Székkutason.

Bővebben




Közpénzből bankoltak a Miniszterelnökség dolgozói

 Bár a kormány két évvel ezelőtt megtiltotta, a Lázár János vezette Miniszterelnökségen tavaly is közpénzből fizették ki a dolgozók a számlavezetési díját. A bankolásra az 1500 dolgozó fejenként havi ezer forint kapott. A bakit a Miniszterelnökség azzal magyarázta, hogy az elmúlt években számos feladat került hozzájuk, és lassan formálódik az új belső szabályzatuk – írja a vs.hu.

Bővebben




Nincs elég hatósági állatorvos

Hamarosan hiány lehet az országban hatósági állatorvosokból, a fiatalok ugyanis inkább a kisállatokkal foglalkoznak. Sok helyen magánállatorvosok végzik a hatósági munkát is – tudta meg a HVG.

Bővebben




Diszkrimináció a várandósság után

Olyan, mintha az anyaság bűn lenne. Tapasztalatok szerint a várandósság, majd a kisgyermek nevelése miatt a női munkavállalók a diszkrimináció legkülönbözőbb formáit szenvedik el – olvasható az az fn.hir24.hu oldalán.

Bővebben




Perel a Magyar Szakszervezeti Szövetség a gyesen lévőkért

Ne csak az első hat hónapra járjon a teljes szabadság a gyesen lévő szülőknek, hanem a továbbiakban is. Ezt akarja elérni a Magyar Szakszervezeti Szövetség, amely a napokban – az Egyenlő Bánásmód Hatóság támogatásával – pert indít a nemzetközi szabályokkal ellentétes hazai szabályozás megváltoztatása érdekében. Nem ez lenne az első eljárás, amely a szabadságok ügyében zajlik – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben




Minden idők legértelmetlenebb munkanapja

A hosszú hétvége jó, pláne ha négynapos – ebben mindenki egyetért. Ezért cserébe szombaton dolgozni viszont szívás, és igazából nincs is semmi értelme. Ezen a héten pedig sort kerítünk minden idők egyik legértelmetlenebb munkanapjára – miért nem törlik már el az egészet? – olvasható a Privátbankár oldalán.

Bővebben




Dresszkód: nem vehetnek fel akármit a tanárok

 Semmilyen téren nem hozhat szégyent egy pedagógus az iskolára. A tervezett etikai kódex nemcsak a tanárok munkáját szabályozná, hanem a külső megjelenésüket is. A szakszervezetek szerint a kódex csupán újabb nyomást helyez a tanárokra – írja az mno.hu.

Bővebben




A munkáltatók 83,5 százalékánál találtak munkavédelmi szabálytalanságot az ellenőrök

A munkáltatók 83,5 százalékánál találtak valamilyen munkavédelmi szabálytalanságot az ellenőrök az idei első fél év során, a felügyelők 228 esetben több mint 50 millió forint értékben szabtak ki munkavédelmi bírságot - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium munkafelügyeleti főosztályának jelentésében, amelyet a szaktárca honlapján tett közzé.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector