Startlaphoz Csatlakozz!

A bevándorlók visszaélnek a jóléti rendszerrel?

Tetszik a briteknek a bevándorlás-ellenes politika

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 27. kedd, 11:15

Nagy-Britanniában az Európa- és bevándorlás-ellenes Függetlenségi Párt, a UKIP nyerte az Európai Parlamenti választásokat. A kormányzó konzervatívok és az ellenzéki Munkáspárt a második helyért csatázott, míg a kormánykoalíció kisebbik pártja, a Liberális Demokraták még hagyományos fellegváraikban is vesztettek.olvasható az inforadio.hu oldalán.

  „Nem akarok románt - értsd bármilyen kelet-európait - szomszédnak” - mondta nemrég Nigel Farage, a brit Függetlenségi Párt, a UKIP vezére és úgy tűnik, a brit választóknak nagyon is tetszik az üzenet.

   Nagy-Britanniában már a szavazatszámlálás vége előtt világossá vált, hogy a UKIP nyerte a brit Európai Parlamenti mandátumok többségét, így képviselői még hangosabban bírálhatják Strasbourgban és Brüsszelben az európai politikát - bár, ironikus módon - statisztikák szerint a brit képviselők közül épp ők azok, akik a legritkábban járnak be szavazni, és akik a legliberálisabban bánnak a költségelszámolással.

  A BBC térképén Nagy-Britannia területének jelentős része UKIP-lilára változott. 108 éve nem volt olyan, hogy ne a konzervatívok vagy a munkáspártiak nyertek volna egy brit választást. 

   Ez a két párt most a második helyért csatázott, miközben a Liberális Demokraták - akik kényszerkoalícióra léptek a konzervatívokkal elvesztették hagyományos fellegvárukat, Dél-nyugat Angliát. Érdekes módon ez a régió kap regionális támogatást az EU-tól, de ez nem zavarta a választókat abban, hogy az Európa-ellenes UKIP-et támogassák. A liberálisoknál még a Zöld Párt is jobban szerepelt.

 
   A Függetlenségi Párt így hasonlóan a francia Nemzeti Fronthoz nagy sikert ért el a Nagy-Britanniában már csütörtökön megtartott, de csak most összesített Európai Parlamenti választáson.

   Nigel Farage pártvezér az éjszaka még nem akart előre inni a medve bőrére, de azt mondta, pártja földrengést okoz a brit politikában.

   Kommentátorok szerint sok választó a politikai elit elleni tiltakozásból szavazott a UKIP-re - mint ahogy 1999-ben Ausztriában a Szabadságpártra. A kelet-angliai Essex grófságban - ahol különösen erős a párt - az elmúlt héten kérdezett választók, ugyanazt ismételték: elegük van a bevándorlókból, akik szerintük visszaélnek a jóléti rendszerrel és akikhez kulturálisan nem kötődnek és elegük van a politikusokból, akik nem hallgatnak rájuk.
 
Forrás: inforadio.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tetszik a briteknek a bevándorlás-ellenes politika.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector