Startlaphoz Csatlakozz!

Az eddigi köznevelési államtitkárra nem vár már kormányzati munka

Hoffmann nem kerül a pedagóguskar élére

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 30. péntek, 08:16

Hoffmann Rózsa nem fog a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) vezetésében részt venni, többek között azért sem, mert nem akarja – mondta a Világgazdaságnak Kőrösiné Merkl Hilda, az NPK előkészítő bizottságának elnöke.

   A testületet nem is vezetheti olyan, akinek nincs közalkalmazotti, tanári kinevezése és nem állami vagy önkormányzati intézményben dolgozik - tette hozzá.
 
  A lap emlékeztetett arra: Hoffmann Rózsa eddigi köznevelési államtitkár a jövőben nem számíthat kormányzati munkára, és felmerült, hogy a pedagóguskar vezetésében játszana szerepet. Kőrösiné Merkl Hilda közölte, hogy ő sem fogja vállalni az NPK vezetését.
 
   Az előkészítő bizottság elnöke a lapnak elmondta: prekoncepciónak tartja azt a véleményt, hogy nem lesz az NPK független, ennek biztosítására törvényi keretek vannak. Az előkészítő bizottságelnöke közölte, a küldöttek neve (akikre 15 ezren szavaztak a 150 ezer pedagógusból) és adatai már régóta fenn van a honlapjukon, a választási és jogorvoslati bizottság tagjainak neve pedig pénteken lesz nyilvános. Több egyeztetés is volt a szakszervezetekkel, és a kéréseiket beépítették a jogszabályokba - közölte.
 
Forrás: hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hoffmann nem kerül a pedagóguskar élére.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector