Startlaphoz Csatlakozz!

Románia

Utcai sztrájkkal fenyegetőznek az orvosok

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 02. hétfő, 09:20

Utcai sztrájkkal fenyegetőznek az orvosok, ha a kormány nem hagy jóvá számukra 10 százalékos béremelést – írja az erdely.ma.

   Marius Sepi, a Sanitas szakszervezet alelnöke a Mediafax hírügynökségnek azt mondta, tegnap az egészségügyi minisztérium, a munkaügyi, a társadalmi párbeszédért felelős, valamint a pénzügyi tárca képviselőivel is tárgyalt az érdek-képviseleti szervezet.

    A találkozón ismét azt kérték, emeljék az egészségügyisek, elsősorban a kisjövedelműek bérét. Emellett ágazati kollektív munkaszerződést követelnek a jelenlegi csoportszintű kollektív szerződés helyett.
 
   Marius Sepi szerint a társadalmi párbeszédért felelős miniszter vállalta, megoldja a munkaszerződések problémáját, a pénzügyminisztérium pedig jövő héten felméri, hány alkalmazott fizetését kell növelni, és ez mekkora kiadással jár.
 
Forrás: erdely.ma
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Utcai sztrájkkal fenyegetőznek az orvosok.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector