Startlaphoz Csatlakozz!

100 ezer munkalehetőséget teremtenének

200 céggel fog össze a Nestlé a fiatalok foglalkoztatásáért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 18. csütörtök, 15:33

 A Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért európai kezdeményezés részeként több mint 150 állást és 90 gyakornoki pozíciót biztosított Magyarországon a 30 év alatti korosztálynak a közel egy év alatt - közölte a cég. Négy fiatal közül egy munkanélküli Európában, Magyarországon ugyan javul a helyzet, de még így is több mint duplája a fiatalok munkanélkülisége az átlagosnak – írja a Napi Gazdaság.
 
A Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért Kezdeményezés részeként a cég vállalta, hogy 2016-ig húszezer 30 év alattinak biztosít munka- vagy gyakornoki lehetőséget az európai piacokon. A tavalyi célkitűzések után az elmúlt nyolc hónapban közel 8 000 munkalehetőséget biztosított a vállalat Európában.
 
A Nestlé az elmúlt 4 évben beruházásainak köszönhetően 25 százalékkal több munkavállalót foglalkoztat Magyarországon, elérve mára  a több mint 2000 főt. A fiataloknak szóló programmal a cég vállalta, hogy 50 százalékkal emeli a gyakornoki pozíciók számát és 180 gyakornoknak biztosít munkatapasztalat-szerzési lehetőséget 2016 végéig. Célul tűzte ki továbbá, hogy 150 harminc év alatti fiatal számára biztosít munkalehetőséget három év alatt. 
 
A mai napon Európában 200 partnercég csatlakozásával a Nestlé hivatalosan útjára indította az Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért partnerprogramot, több mint 100 000 munkalehetőséget teremtve ezzel a 30 év alatti fiataloknak. A magyarországi cégek közül az Adecco, az Aon Hewitt Magyarország, Dunapack Kft., a Flow Csoport, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet, a Nielsen Magyarország, az OSG Form, a Randstad Magyarország és a White&Case Ügyvédi Iroda csatlakozott a programhoz.

Forrás: Napi Gazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - 200 céggel fog össze a Nestlé a fiatalok foglalkoztatásáért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector