Startlaphoz Csatlakozz!

Tisztes Munka Világnapja

Munkajogi mobilalkalmazás a LIGA Szakszervezetektől

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 07. kedd, 12:45

A Tisztes Munka Világnapján a LIGA Szakszervezetek egy ingyenes és bárhol elérhető munkajogi elsősegély mobilalkalmazással kívánja segíteni a munkavállalókat a tisztes munka elérésében. A hiánypótló alkalmazás a leggyakoribb munkajogi kérdésekre ad gyors és közérthető válaszokat - olvasható közleményükben.

Bárki számára elérhető az az ingyenes munkajogi mobilalkalmazás, amelyet a LIGA Szakszervezetek fejlesztett Androidos okostelefonokra. Az alkalmazásban a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adnak gyors válaszokat, valamint további igény esetén egy űrlap kitöltésével vagy a térkép alkalmazás segítségével személyesen is felvehetik megyei munkatársaikkal a kapcsolatot a szakszervezet iránt érdeklődők - áll az anyagban.

A program a www.liganet.hu portál rendszerén belül lett fejlesztve a jQuery Mobile keretrendszer, az Apache Cordova és az Adobe PhoneGap technikák segítségével. A használatához hálózati hozzáférésre van szükség. Az app tartalmi frissítését a LIGA munkatársai végzik a Rootor tartalomszerkesztő segítségével. Az app kompatibilis Android 2.1-4.4 verzióival. (Az alkalmazás hamarosan iPhone készülékeken is elérhető lesz!) Az alkalmazott technológia - költséghatékonysága mellett - folyamatos frissítésre és fejlesztésre is alkalmassá teszi közvetlenül a tartalom előállítóit, azaz a LIGA Szakszervezeteket, a fejlesztők bevonása nélkül. Ennek (is) köszönhetően a munkajogi kérdések és válaszok száma folyamatosan növelhető, a változó jogszabályi környezethez szinte azonnal hozzáigazítható - írják sajtóanyagjukban.

Az alkalmazás elsődleges funkciója az, hogy a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adjon gyors és közérthető válaszokat. Emellett megtalálhatóak segítségével a LIGA Szakszervezetek megyei irodái, és egy űrlap segítségével személyes kapcsolatfelvétel is kezdeményezhető az érdekvédőkkel. 

Azok számára, akik csak érdeklődnek a munkajog és a szakszervezetek élete iránt, az alkalmazás közvetíti a LIGA Szakszervezetek híreit, közösségi csatornáit, és munkajogi témájú blogját.
Az alkalmazás letölthető a Google Play áruházból a "szakszervezet" szóra keresve vagy  a linkre kattintva.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkajogi mobilalkalmazás a LIGA Szakszervezetektől.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector