Startlaphoz Csatlakozz!

Eddig közel 90 milliárd forintnyi utalványt használtak fel a munkavállalók

Megtört az Erzsébet-utalvány lendülete

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 24. péntek, 09:10

Eddig 2014-ben minden hónapban túlszárnyalta az utalvány forgalma a tavalyi adatokat, most augusztusban viszont csak 9,7 milliárd forint költésről tanúskodnak a KSH statisztikái, míg 2013 augusztusában ez 10,8 milliárd forint volt. Ez a 9,7 milliárd forint az idei harmadik leggyengébb eredmény, csak februárban és márciusban produkált kisebb forgalmat az Erzsébet-utalvány - olvasható a Világgazdaságban.

   Éves összehasonlításban azonban még így is erősebb 2014, hiszen már közel 90 milliárd forintnyi Erzsébet-utalványt használtak fel a munkavállalók. Konkrétan augusztus végéig összesen 87,9 milliárd forintnyi utalványt költöttek el a felhasználók a KSH adatai szerint, ez 14 milliárd forinttal haladja meg a tavalyi forgalmat. Idén augusztus kivételével minden hónapban többet fizettek az utalvánnyal, mint tavaly, de főleg a januári 19,8 milliárd forintos adat dobja meg a statisztikát. Tavaly összesen 120 milliárd forint forgalmat hozott össze az Erzsébet-utalvány, de ha idén folytatódik ez a tendencia, akkor új rekord születhet, ami könnyen elérheti majd a 130 milliárd forintot is. Ez pedig már mintegy negyven milliárd forinttal haladhatná meg a 2012-es forgalmat, amikor még több riválisa volt az utalványnak.
 
  Guller Zoltánt, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kuratóriumának elnökét miniszteri biztossá nevezte ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A miniszteri biztos feladata a Nemzeti Táboroztatási Koncepció kialakítása, valamint az Erzsébet-program fejlesztési irányainak meghatározása. A kinevezés 2015. március 31-ig szól. „Az alapítvány továbbra is törekszik arra, hogy lehetőségeihez mértén minél szélesebb kör számára adhasson esélyt az üdülésre és a pihenésre” – közölte az MNÜA.
 
Forrás: VG Online
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megtört az Erzsébet-utalvány lendülete.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector