Startlaphoz Csatlakozz!

Nem kizárt, hogy egy nagyobb megmozdulást hirdetnek meg

Galló Istvánné: A helyzet katasztrofális

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 04. kedd, 16:26

Van lehetősége a szakszervezeteknek arra, hogy a kormánnyal egy újabb tárgyalást folytasson a beterjesztett költségvetésről – mondta a Klubrádió, Reggeli gyors című műsorában Galló Istvánné.   

   A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke hozzátette: a legfontosabb feladata most a szakszervezeteknek az, hogy felhívják a társadalom figyelmét arra, hogy amit a közoktatásban terveznek, - ami a beterjesztett költségvetési törvényből kiolvasható -az nemcsak a pedagógus szakszervezeteknek, hanem az egész társadalomnak az ügye. Hiszen egy olyan ellátórendszerről van szó, amelynek várható hatását, a lakosok fogják megérezni.

   Az elnök katasztrofálisnak látja a jelenlegi költségvetési helyzetet. „Most értünk a szakadék szélére, ha ebben most nem tudnak megálljt parancsolni, akkor végképp visszafordíthatatlan folyamatok következik be a közoktatás, köznevelés területén” - mondta. A PSZ országos vezetősége hétfőn rendkívüli ülést tart, akkor fog döntést születni arról, hogy a továbbiakban, milyen lépést tegyenek. Nem kizárt az sem, hogy egy nagyobb megmozdulást fognak meghirdetni - tette hozzá Galló Istvánné.
 
Forrás: Klubrádió

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Galló Istvánné: A helyzet katasztrofális.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector