Startlaphoz Csatlakozz!

Zárva maradnak az iskolák, a kórházak csak a sürgős eseteket látják el

Általános sztrájk Görögországban

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 27. csütörtök, 15:30

Huszonnégy órás általános sztrájkot tartanak csütörtökön Görögország-szerte a szakszervezetek, leállnak a szolgáltatások, nem indulnak a légi, vasúti és tengeri járatok, zárva maradnak az iskolák, és a kórházak is csak a sürgős eseteket látják el.

    Idén április után ez a privát és az állami szektor szakszervezeti szövetségeinek második nagy, országos megmozdulása a megszorító intézkedésekbe belefáradt országban. Athén központjába két nagy felvonulást is szerveztek, az egyiket a parlament elé.

    Az újságíró-szövetségek szokás szerint egy nappal korábban, szerdára tartották meg a munkabeszüntetést, hogy csütörtökön beszámolhassanak az általános sztrájk eseményeiről. A szakszervezetek az országos tiltakozó akciót a jövő évi költségvetés decemberi parlamenti vitája elé időzítették, amelyen téma lesz a további megszorítások kérdése is. 

    Görögország 2010-től több milliárd euró értékben kapott nemzetközi mentőcsomagokat, s ennek fejében az egymást követő athéni kormányoknak jelentős költségcsökkentéseket és adóemeléseket kell végrehajtaniuk a gazdaság megreformálása céljából.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Általános sztrájk Görögországban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector