Startlaphoz Csatlakozz!

Tíz év alatt

Varga: továbbra is egymillió új munkahely a terv

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 27. csütörtök, 18:30

A magyar gazdaság növekedési lendületben van, a bővülés pedig önmagában is növeli az emberek elhelyezkedési esélyeit - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön magyar újságíróknak Szöulban, ahol az Orbán Viktor kormányfő vezette delegáció tagjaként tartózkodik.

   A tárcavezető azt követően nyilatkozott, hogy a KSH friss adatai szerint idén augusztus-októberben 4 millió 184 ezren dolgoztak Magyarországon a 15-74 éves korosztályból, 192 ezerrel többen, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta pedig 7,1 százalékra csökkent.
 
   Varga Mihály hangsúlyozta: a gazdasági bővülésnek is köszönhető, hogy a foglalkoztatottak száma lassan eléri a 4,2 milliót. Emellett a könnyebb és olcsóbb foglalkoztatáshoz hozzájárult, hogy csökkentek a munkát terhelő adók - magyarázta.


  A miniszter megemlítette továbbá a munkahelyvédelmi akciót, amely jelentős járulékkedvezményt ad a munkahelyek megtartásához. Jelezte, már több mint 900 ezer munkavállaló után vették igénybe e kedvezményt. Külön kiemelte, hogy jelentősen növekedett a nők foglalkoztatása, így már mintegy 1,9 millió nő dolgozik.
 
   Varga Mihály végül megerősítette, hogy a tíz év alatt létrejövő egymillió új munkahelyre vonatkozó tervét továbbra is tartja a kabinet.


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Varga: továbbra is egymillió új munkahely a terv.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector