Startlaphoz Csatlakozz!

Több mint húsz szakszervezet 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoporthoz

Újabb tüntetést szerveznek a Kossuth térre

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 08. hétfő, 14:09

A 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport újabb, nagy közös tüntetést hirdet 2014. december 14-én, vasárnap 16 órára, a Kossuth térre. A tüntetés a költségvetési törvény elfogadását megelőző napon less – írja a Világgazdaság.

   A csoport szerint ez a törvény és a kapcsolódó jogszabályok testesítik meg ma mindazt, ami ellen minden erővel tiltakozni kell: elmélyíti a szegénységet a segélyezési rendszer lebontásával, veszélyezteti a magánnyugdíj-pénztári megtakarításokat, sérti a magántulajdonhoz való jogot, fokozza a korrupciót a különféle különadókkal, a haveri cégek helyzetbe hozásával - áll a szervezők közleményében.
 
   A 60ezeren a MAGÁN nyugdíjukért csoport felhívásához már csatlakoztak civil szervezetek, Facebook-közösségek és több mint húsz szakszervezet; de további egyeztetések is folyamatban vannak. A tüntetésen beszédet mond – többek között - a netadós tüntetést szervező Gulyás Balázs, a magánnyugdíjak további államosítása elleni tüntetés főszervezője is, Vajda Zoltán.
 
Forrás: Világgazdaság Online

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Újabb tüntetést szerveznek a Kossuth térre.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector