Startlaphoz Csatlakozz!

Törvényalkotási bizottság:

Jövő szeptember után vizsgálnák a magánnyugdíjpénztár tagdíjbefizetést

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 12. péntek, 07:26

Egyértelműsíti a magánnyugdíjpénztárakra vonatkozó szabályozás hatályát egy a törvényalkotási bizottság által csütörtökön elfogadott módosító javaslat. Ennek értelmében jövő szeptember után lehet vizsgálni a megelőző hat havi tagdíjbefizetéseket.

    A 2015-ös költségvetést megalapozó törvényjavaslat szerint meg kell  szüntetni azt a magánnyugdíjpénztárat, ahol a megelőző hat hónap átlagában legalább két hónapon keresztül a tagok kevesebb mint 70 százaléka fizette be a kötelező havi tagdíjat.

    A nemzetgazdasági tárca már korábban jelezte, hogy a jogszabály nem lesz visszamenőleges hatályú. Varga Mihály miniszter december 1-jén azt nyilatkozta, hogy 2015 szeptemberétől lehet vizsgálni a megelőző hat havi tagdíjbefizetést. A csütörtökön a testület által elfogadott módosítás ezt úgy határozza meg, hogy szeptember 30-át követően kell azt vizsgálni.

    A Horizont Magánnyugdíjpénztár a megalapozó törvények beterjesztésekor azt közölte: ha január 1-jétől él a változtatás, akkor a jelenleg működő pénztárak közül egy sem teljesíti ezt a feltételt.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Jövő szeptember után vizsgálnák a magánnyugdíjpénztár tagdíjbefizetést.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector