Startlaphoz Csatlakozz!

Tele puttony, tele tál

Tiltakozást is hoz a pénteki ételosztás Pécsett

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 18. csütörtök, 12:25

Pénteken kora délután rendezi meg a Baranya Megyei Szakszervezeti Akcióegysége és a hajléktalanok rendelete ellen tiltakozó civil csoport a Tele puttony, tele tál akcióját Pécsen a Széchenyi tér és Jókai tér közti szakaszon. A rendezvényen a rászorulóknak osztanak ételt és adományokat, emellett a hajléktalanokat kitiltó önkormányzati rendelet ellen is tiltakozni fognak a szervezők – írja a pecsistop.hu.

   December 19-én rendezi meg Pécsen a Széchenyi tér és a Jókai tér közti szakaszon a Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége és a hajléktalanok kitiltása miatt alakult civil csoport a Tele puttony, tele tál akcióját.
 
  A rendezvényen a rászorulóknak ételt és adományokat osztanak, várhatóan babgulyás lesz a menü, és Simon Wintermans holland minipalacsintákat süt a Böszörményi István melletti szolidaritási akcióban összegyűlt lisztből. 

  Az étel- és adományosztás mellett a hajléktalanokat kitiltó önkormányzati rendelet ellen is tiltakozni fognak a szervezők, valamint A Város Mindenkié csoport jogi tanácsadással segíti a rászorulókat. 

  A szervezők csütörtökön közölték portálunkkal a rendezvény végleges ütemezését.

A menetrend:

- 14:30-tól: Felszólalások az önkormányzati rendelet ellen, a városban élő hajléktalanok sorsáról

- 15 órától adomány- és ételosztás

- Hogyan segítsünk bajbajutott embertársainkon? - tájékoztatás a folyamatos segítségnyújtás érdekében

A Tele puttony, tele tál rendezvényről bővebb információkat az esemény Facebook-oldalán, illetve a Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegységének honlapján lehet találni.
 
Forrás: pecsistop.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tiltakozást is hoz a pénteki ételosztás Pécsett.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector