Startlaphoz Csatlakozz!

Bizonytalan korkedvezmény

Pataky Péter: hatvanezer munkavállaló nyugdíjával játszik a kormány

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 19. péntek, 09:02

 Tárgyalna a jövő évi bérekről a Magyar Szakszervezeti Szövetség, ám a kormány erre nem hajlandó. A MaSzSz elnöke elmondta: továbbra sem tisztázott a korkedvezményes nyugdíjak sorsa. Ez ugyanis január elsejétől megszűnik, de senki sem tudja, mi jön utána, helyette – olvasható a Szabad Földben.

   A szakszervezetek december 15-én félpályás útlezárásokkal tiltakoztak. Pataky Péter, a MaSzSz elnöke szerint tárgyalnának a kormánnyal, ugyanis a korábbi, negyven éve alkalmazott rendszer szerintük is elavult, ám aggasztónak tartják, hogy nem tudni, mivel helyettesítik majd januártól. Ha egyáltalán helyettesítik.
 
  Pataky Péter szerint hatvanezer munkavállaló nyugdíjával játszik a kormány, és elfogadhatatlan, hogy a korkedvezményes nyugdíjat anélkül szüntetik meg, hogy bármi mással kiváltanák. A MaSzSz új szisztémát dolgozna ki, amelyben az egészségkárosító munkakörben dolgozók hamarabb mehetnének nyugdíjba.
 
  A különböző szakszervezetek (így például a mozdony- és buszvezetőké) már több hónapja tiltakoznak, nyílt levelet írnak az érintett politikusoknak, demonstrálnak, de a döntéshozók még nem hallották meg a hangjukat. Vagy egyszerűen csak nem foglalkoznak velük.

Forrás: Szakszervezetek.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pataky Péter: hatvanezer munkavállaló nyugdíjával játszik a kormány.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector