Startlaphoz Csatlakozz!

A korábban elbocsátott kéményseprők újbóli munkába állása a cél

A jó munka-feltételekért küzd a szakszervezet

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 31. szerda, 07:26

A Heves Megyei Tűzkév Kft. december 15-én beszüntette a kéményseprőipari közszolgáltatási tevékenységét – olvasható a heol.hu-n.

   A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság december 18-tól átmeneti szolgáltatókat jelölt ki: a Borsodi Kéményseprő Kft.-t és a Városgondozás Eger Kft.-t.

   – Az általunk elkezdett munka nem volt hiábavaló, az események jó irányba mutatnak, de a java hátra van. Az, hogy két közérdekű szolgáltatót jelöltek ki az átmeneti időszakra, nem könnyíti meg a dolgunkat, hiszen két munkáltatóval kell tárgyalni. Felvesszük a kapcsolatot a Borsodi Kéményseprő Kft. képviselőjével, az egri önkormányzat tulajdonában lévő Városgondozás Eger Kft.-vel pedig folyamatos a kontaktusunk – mondta Vámos Csaba, a Heves Megyei Liga Szakszervezet Kéményseprő Munkavállalói Csoportjának vezetője.
 
   Az egri cég már megkezdte a munkát négy, korábban a HM Tűzkév Kft.-nél dolgozó szakemberrel. A szakszervezet információi szerint január 18-ig veszik föl a többi kéményseprő szakmunkást.

  – Azon leszünk, hogy a korábban elbocsátott kéményseprők újból munkába állhassanak, minél kedvezőbb feltételekkel – tette hozzá Vámos Csaba.

Forrás: heol.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A jó munka-feltételekért küzd a szakszervezet.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector