Startlaphoz Csatlakozz!

Kényszerű költségcsökkentés

Sok embert rúghatnak ki a Tescónál

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 06. kedd, 08:11

A kényszerű költségcsökkentés része lesz a leépítés és a beszállítói szerződések megváltoztatása is – írja az fn.hir24.hu.

  Lapértesülések szerint jelentős leépítéseket és a beszállítói szerződések drasztikus változtatását is tervezi a Tesco költségcsökkentés címén. Az áruházlánc ugyanis elég nagy bajban van. Mint mi is beszámoltunk róla, az idén a profitjukat a beszállítói fizetések hibás könyvelése miatt 260 millió fonttal becsülték túl, és a profitvárakozást négyszer is módosítaniuk kellett. Emiatt kénytelenek csökkenteni a költségeiket.
 
   Közben a vezérigazgató is távozott, szeptemberben Dave Lewis vette át a posztot, aki az Unilevertől érkezett.
 
Csütörtökön derülhet ki
 
  A brit kiskereskedelmi lánc csütörtökön jelentheti be a lépéseket a Sunday Times értesülései szerint. Ekkor teszik közzé egyébként legfrissebb értékesítési adataikat is.
 
  A Portfolio.hu külföldi lapokból készített összefoglalója szerint a brit kiskereskedelmi óriás főként a központjában, valamint regionális irodáiban tervez jelentősebb leépítést. Ezenkívül azt is rebesgetik, hogy drámaian megváltoztatnák a beszállítói szerződéseket.
 
   A Tesco nem kommentálta a Reutersnek az értesüléseket. Megkérdeztük a Tesco magyarországi leányvállalatát, hogy náluk is lesznek-e leépítések. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket.
 
Forrás: fn.hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sok embert rúghatnak ki a Tescónál.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector